A Toyota Material Handling Europe és a Gideon stratégiai együttműködési megállapodást köt az új automatizált logisztikai megoldások vonatkozásában

Napjainkban egyre inkább növekszik a kereslet az egyszerű autonóm megoldások iránt, amelyek önvezető járműveket és áttekinthető felhasználói felületeket kínálnak. A Toyota Material Handling Europe együttműködési megállapodást jelentett be a Gideonnal, egy zágrábi székhelyű technológiai vállalattal, amely a felmerülő igényekre reagálva korszerű szoftvermegoldásokat kínál az autonóm mobil robotok (AMR) lokalizációjához és vezérléséhez.

A Toyota Material Handling saját járműveit a Gideon technológiájával kombinálva a logisztikai alkalmazások különböző területein biztosít majd automatizálási megoldásokat, ami jelentősen lerövidíti a projektek megvalósítási idejét. A Gideon fejlesztései által már érintett alkalmazási területek közé tartoznak a kiskereskedelmi megrendelések teljesítése során szükséges kooperatív kiválasztási műveletek, valamint a teherautók kirakodása és berakodása. Ezekre a folyamatokra teljes és külön a célnak megfelelő szoftvercsomagot hoztak létre.

Josip Ćesić, a Gideon vezérigazgatója: „A Toyota piaci lefedettsége, valamint az anyagmozgató berendezések terén szerzett szakértelme a Gideon szoftvercsomagjával és a speciális alkalmazásokra való fókuszálással ötvözve egyedülálló értéket nyújt a végfelhasználók számára.”

Patric Hed, a Toyota Material Handling Europe SVP Logistics Solutions igazgatója hozzátette: „A Gideon által kifejlesztett speciális szoftvercsomag és modulok sikeresen ötvözik egymással a rugalmas, intelligens autonóm működést és a logisztikai területre helyezett hangsúlyt, valamint a felhasználóbarát megoldásokat. Reményeink szerint a fejlesztés a közeljövőben jelentős hozzáadott értéket jelent majd ügyfeleinknek.” 

A Toyota azt tervezi, hogy 2024-ben új alkalmazási megoldásokkal jelenhet meg a piacon, kezdve a kiskereskedelemben használatos rendeléskiszolgálási megoldásokkal. 

 

A vállalat bízik abban, hogy az általa felkínált technológia és szakértelem hozzáadásával, valamint meglévő ismeretei és piaci jelenléte révén még vonzóbb lehetőségeket kínálhat a logisztikai folyamataik automatizálására törekvő ügyfelek számára.

Összes törlése