A Toyota Material Handling Europe együttműködik a Log!Ville bemutató és innovációs központ kezdeményezéssel

Október 4-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a Log!Ville, egy nyitott élményközpont Nielben (Antwerpen). A központ a logisztikai ökoszisztémában az innováció előmozdítására helyezi a hangsúlyt. A Toyota Material Handling Europe a Log!Ville partnereként 2000 m²-es bemutatóközpontjában termékeket és innovatív megoldásokat állít ki.

A Deloitte, a Siemens és más vezető vállalatok mellett a Toyota Material Handling Europe a Log!Ville hat alapító partnerének egyike. A vállalat újításait már kiállították a 2000 m²-es bemutatóterületen. 

A Log!ville az üzleti életben még nem elterjedt innovatív technológiákra, valamint teljesen új koncepciókra összpontosít. Nyitott bemutatóközpontként a Log!Ville kifejezetten azokra a logisztikai szakemberekre helyezi a hangsúlyt, akik szorosan részt vesznek az innováció-menedzsmentben. A Log!Ville Willebroekben, mindössze 10 km-re található a Toyota Material Handling európai marketing- és értékesítési központjától.

„Alapító partnerként segítünk meghatározni a Log!Ville további stratégiáját. Peter Van Cauwenbergh, belga értékesítési vállalatunk kereskedelmi igazgatója csatlakozik az igazgatótanácshoz, majd az anyagmozgatási iparág innovatív partnereként képviseli vállalatunk elképzeléseit, és segíti elő az együttműködést” – nyilatkozta Ralph Cox, a Toyota Material Handling Europe piaci műveletekért felelős vezető alelnöke.

„Mindössze 15 percre vagyunk egymástól, ami előnyös ügyfeleinknek és partnereinknek, akik mostantól könnyebben ellátogathatnak az innovációs központba, és a folyamatosan fejlődő új koncepciókhoz hozzáférve közösen dolgozhatnak a jövő megoldásainak létrehozásán” – foglalja össze mondanivalóját Cox.

A Log!Ville három részből áll: egy fizikai bemutatóterületből, egy virtuális élménytérből és egy szemináriumok, illetve rendezvények számára kialakított csúcstechnológiás tárgyalóközpontból. A fizikai bemutatóterületen a látogatók megismerkedhetnek a logisztikai folyamatokban használatos gépek és eszközök legújabb technikai lehetőségeivel. A virtuális élménytér a logisztikai trendekre összpontosít, és a látogatókat a jövő logisztikai ágazatával ismerteti meg. A Log!Ville célja, hogy rendezvények és szemináriumok szervezésével ösztönözze az induló és már működő vállalkozásokat, illetve tudásközpontokat arra, hogy megosszák tudásukat és innovatív megoldásokon dolgozzanak együtt.

Az épület bemutatótermeiben a látogatók megtekinthetik a legújabb innovációs megoldásokat. A kiállítási tárgyakat félévente cserélik.

A Log!Ville kiállítást a VIL alapította az Innovációs és Vállalkozási Ügynökség (VLAIO) és az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) támogatásával.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Összes törlése