A Toyota Industries Corporation tovább erősíti logisztikai megoldások üzletágát – felvásárolja a viastore céget

A Toyota Industries Corporation megállapodást kötött a németországi székhelyű logisztikai rendszerintegrátor, a viastore részvényeseivel a vállalat megvásárlásáról, hogy megerősítse logisztikai megoldások üzletágát.

Az 1889-ben alapított, stuttgarti székhelyű viastore tizenhét országban mintegy 600 embert foglalkoztat. A vállalat 2021-ben 140 millió eurós árbevételt könyvelhetett el. A vezérigazgató Philipp Hahn-Woernle.

A viastore egy sikeres rendszerintegrátor és szoftverház, amely jól ismert márkanévvel és hosszú távú piaci pozícióval rendelkezik. Sikeres WMS-szoftvere, a viadat, az anyagmozgatási folyamatok széles körét lefedi. Integrációs mérnöki képességeivel kombinálva a viastore az iparágak széles köre, például a kiskereskedelem, a gyártás, a logisztika és az élelmiszeripar számára kínál megoldásokat. A vállalat saját automatizált raklap- és ládatároló raktározási és kitárolási rendszereket is gyárt.

A Toyota Material Handling Europe (TMHE) szempontjából az akvizíció idővel a kis- és közepes méretű projektek szegmensében kibővített képességekkel támogatja az ügyfeleket az automatizált és integrált anyagmozgatási megoldások felé vezető úton.

Az akvizíció még a trösztellenes hatóságok jóváhagyásától és egyéb általános feltételektől függ, így 2022 harmadik negyedévére várható. A TMHE a tranzakció semmilyen más aspektusát nem kommentálja ezen a nyilatkozaton kívül, amíg az ügylet le nem zárul.

 

További információ:

Olvassa el a Toyota Industries Corporation híreit

Nézze meg a viastore céget

 

További információ:

Jonas Lindell, vállalati kommunikációs igazgató

Telefonszám: +46 70 351 24 38; email: Jonas.lindell@toyota-industries.eu.

Összes törlése