Toyota Traigo80 munka közben

A Toyota bemutatja új nagy teljesítményű Traigo80 elektromos targoncáját

Hannover, Németország, 2018. április 23. – A hannoveri CeMAT vásáron bemutatkozik a Toyota Material Handling legújabb nagy teljesítményű, 6–8 tonnás Toyota Traigo80 modellje. A kifejezetten nehéz munkák elvégzésére kifejlesztett 80 voltos, ellensúlyos targonca kiemelkedő teljesítményjellemzőkkel, manőverezhetőséggel és hatékonysági mutatókkal rendelkezik. Minden ízében erre a feladatra tervezték; az elektromos meghajtásnak köszönhetően csendben és pontosan végzi a munkát.

„Meggyőződésünk, hogy ezzel a targoncával egy kategóriaelső 80 voltos, nagy teljesítményű modellt sikerült kifejlesztenünk, amely valós alternatívát jelent a hagyományos motorral szerelt ellensúlyos targoncákkal szemben” – foglalja össze néhány szóban az új termékcsalád előnyeit Craig Walby, a Toyota Material Handling Europe termékmenedzsment-igazgatója. „A különféle akkumulátortechnológiák, a kiváló energiahatékonyság, a teljesen rugalmas felfüggesztésű fülke és az I_Site rendszer elérhetősége miatt a Traigo80 a Traigo-termékcsalád központi eleme.” Az új Traigo80 modellek a jelenleg használt Traigo HT-termékcsalád felváltására készülnek. 6,7 és 8 tonnás kivitelben kaphatók, amelyek közül az utóbbi 900 mm-es teherközépponttal is rendelhető.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Toyota Traigo80 munka közben

Teljesítmény

Az erős motoroknak köszönhetően a targonca emelkedőn is képes nagy sebességgel haladni, és ezzel olyan helyeken is bevethető, ahol eddig a nagy igénybevétel miatt hagyományos motorral felszerelt targoncákat alkalmaztak. A hátsó kormányszög jóvoltából a targonca hihetetlenül szűk helyeken, tehát raktárakban és a polcok között is fürgén manőverez. A jól áttekinthető elrendezésű műszerfalon könnyű eligazodni, és mivel az egész fülke rugalmas rögzítésű, a vibráció, illetve zaj szintje is minden eddiginél alacsonyabb a targonca belsejében. A vezető magas fokú biztonságáról a járműből való páratlan kilátás és a Toyota SAS rendszer gondoskodik, amely a termelékenységre is jótékony hatással van.

Elektromos meghajtás

Az új 80 voltos modellek szériatartozéka az alacsonyabb energiafogyasztási jellemzőkkel rendelkező elektromos szervokormány. Az ügyfelek az igényeiknek megfelelő akkumulátorokkal rendelhetik a targoncákat. Az akkumulátorok egyszerű cseréjét a nyílt alvázra épített targonca jelentősen megkönnyíti, hiszen kifejezetten egyszerű az akkumulátorokat be-, illetve kiszerelni a gépből.

Toyota-minőség

A targonca strapabíró alkatrészei teljes védettséget élveznek, így a gép a szabadban, esőben és porban egyaránt megbízhatóan végzi feladatait. A védettségtől eltekintve a főbb alkatrészek az ellensúlyon kialakított szerelőnyíláson keresztül könnyen hozzáférhetők, így a karbantartási munkák egyszerűen elvégezhetők. A teljesen burkolt acélfülke minden időjárási körülmény esetén megbízható védettséget nyújt a gépkezelő számára. 

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Elektromos ellensúlyos targonca rakodás közben

Elektromos ellensúlyos targoncák

Az igen strapabíró Toyota elektromos ellensúlyos targoncák bel- és kültéri anyagmozgatási feladatok széles skáláján vethetők be

Tudjon meg többet >

SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >

Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Összes törlése