A létfontosságú áruk logisztikájának biztosítása továbbra is prioritás számunkra

Prioritásaink egyértelműek: munkatársaink, valamint ügyfeleink és beszállítóink egészsége és biztonsága az első. A második, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy fenntartsuk ügyfeleinknek és partnereinknek való szolgáltatásunkat. A jelenlegi európai helyzet ellenére üzleti tevékenységünk a szokásos módon folytatódik a szükséges intézkedésekkel. Európa megnyílik, és ennek következtében üzleti tevékenységünk követi a változásokat. Elsődleges prioritásunk továbbra is ügyfeleink és kollégáink egészsége és biztonsága.

Az európai nyitással párhuzamosan üzleti tevékenységeink is változnak. Munkatársaink és ügyfeleink biztonsága továbbra is elsőrendű prioritás számunkra. Ezért kérünk mindenkit, hogy mindig tartsák be az egészségügyi rendszabályokat:

  • Már az enyhe tünetekkel is maradjanak inkább otthon
  • Folyamatosan tartsák be a szigorú higiéniai szabályokat

Szerviz

Igyekszünk tevékenységeinket a megszokott módon, teljes körben folytatni, és ügyfeleinknek a szokásos módon támogatást nyújtani. Rendelkezünk az ehhez szükséges kapacitással, azonban a helyi rendelkezéseknek is meg kell felelnünk, ezért igény szerint át tudjuk ütemezni a szervizlátogatásokat. Valamennyi technikusunk szigorú higiéniai rendszabályoknak megfelelően végzi munkáját, tartja a másoktól előírt távolságot, és munkavédelmi felszerelést visel.

Ellátás

Ellátás

Ellátási tevékenységeinket a növekvő üzleti igényekkel összhangban folyamatosan bővítjük és fokozzuk. Valamennyi megrendelésünket átütemeztük, amiről az ügyfelek is értesítést kaptak. Célunk a teljes gyártási kapacitás visszaállítása, illetve az összes targoncákra és alkatrészekre vonatkozó megrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

  • Valamennyi ellátóegységünk üzemel, és prioritásként kezeljük a kiszállítási idők lerövidítését. A nyári szabadságok miatti normál lassulás után a gyártást az aktualizált előrejelzéseknek megfelelően folytatjuk majd.
  • Svédországi üzemünk központjában, amely a targoncák 80%-ának gyártásáért felelős, október folyamán a munkaidő újra eléri a 100%-ot, ideértve az irodai munkaerő munkaidejét is.
  • Olaszországi és franciaországi gyárunk 80% és 100% teljesítményen üzemel.
  • Célkitűzésünk valamennyi ügyfélmegrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

Alkalmazottak

Valamennyi országban az állami szervek által megadott irányelvek szerint járunk el, és felhívjuk munkatársaink figyelmét, hogy a lehetőségekhez mérten otthonról végezzék munkájukat.

A továbbra is a gyárakban, raktárakban és műhelyekben dolgozó munkatársainktól megköveteljük, hogy tartsák be a legszigorúbb munkavédelmi és egészségügyi előírásokat

Az új utazási és távmunka szabályzat lehetőséget nyújt számunkra abban, hogy a világjárvány után is kifejtsük nézeteinket és álláspontjainkat ezekben a kérdésekben.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a helyi Toyota Material Handling vállalathoz.

Toyota Material Handling Europe menedzsment csapat

Köszönjük a targoncavezetőknek, hogy munkájukkal segítik az áruk zavartalan mozgását.

Köszönjük valamennyi egészségügyi dolgozónak az áldozatos és odaadó munkát.

A Toyota Material Handling Europe vezetősége

Összes törlése