A létfontosságú áruk logisztikájának biztosítása továbbra is prioritás számunkra

Prioritásaink egyértelműek: munkatársaink, valamint ügyfeleink és beszállítóink egészsége és biztonsága az első. A második, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy fenntartsuk ügyfeleinknek és partnereinknek való szolgáltatásunkat. Európa megnyílik, és ennek következtében üzleti tevékenységünk követi a változásokat. Elsődleges prioritásunk továbbra is ügyfeleink és kollégáink egészsége és biztonsága.

Frissítve Október

Az európai nyitással párhuzamosan üzleti tevékenységeink is változnak. Munkatársaink és ügyfeleink biztonsága továbbra is elsőrendű prioritás számunkra. Ezért kérünk mindenkit, hogy mindig tartsák be az egészségügyi rendszabályokat:

  • Mindig tartsák be a szociális távolságtartásra vonatkozó szabályokat
  • Már az enyhe tünetekkel is maradjanak inkább otthon
  • Folyamatosan tartsák be a szigorú higiéniai szabályokat

Szerviz

Igyekszünk tevékenységeinket a megszokott módon, teljes körben folytatni, és ügyfeleinknek a szokásos módon támogatást nyújtani. Rendelkezünk az ehhez szükséges kapacitással, azonban a helyi rendelkezéseknek is meg kell felelnünk, ezért igény szerint át tudjuk ütemezni a szervizlátogatásokat. Valamennyi technikusunk szigorú higiéniai rendszabályoknak megfelelően végzi munkáját, tartja a másoktól előírt távolságot, és munkavédelmi felszerelést visel.

A biztonság fokozása és munkatársaink életének megkönnyítése érdekében a COVID-19 járvány idején ingyenes tájékoztatást nyújtunk a szervizelési műveletek helyes végrehajtására vonatkozóan:

Szervizlátogatásra vonatkozó útmutatás

Berendezések tisztítására vonatkozó útmutatás

Használaton kívüli eszközök huzamosabb ideig tartó tárolására vonatkozó útmutatás

Ellátás

Ellátás

Ellátási tevékenységeinket a növekvő üzleti igényekkel összhangban folyamatosan bővítjük és fokozzuk. Valamennyi megrendelésünket átütemeztük, amiről az ügyfelek is értesítést kaptak. Célunk a teljes gyártási kapacitás visszaállítása, illetve az összes targoncákra és alkatrészekre vonatkozó megrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

  • Valamennyi ellátóegységünk üzemel, és prioritásként kezeljük a kiszállítási idők lerövidítését. A nyári szabadságok miatti normál lassulás után a gyártást az aktualizált előrejelzéseknek megfelelően folytatjuk majd.
  • Svédországi üzemünk központjában, amely a targoncák 80%-ának gyártásáért felelős, október folyamán a munkaidő újra eléri a 100%-ot, ideértve az irodai munkaerő munkaidejét is.
  • Olaszországi és franciaországi gyárunk 80% és 100% teljesítményen üzemel.
  • Célkitűzésünk valamennyi ügyfélmegrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

Alkalmazottak

Valamennyi országban az állami szervek által megadott irányelvek szerint járunk el, és felhívjuk munkatársaink figyelmét, hogy a lehetőségekhez mérten otthonról végezzék munkájukat. Ehhez biztosítjuk a szükséges infrastrukturális hátteret.

A továbbra is a gyárakban, raktárakban és műhelyekben dolgozó munkatársainktól megköveteljük, hogy tartsák be a legszigorúbb munkavédelmi és egészségügyi előírásokat, amelyeknek része a másoktól való távolságtartás és az alapos higiénia is.

Valamennyi nemzetközi üzleti utat lemondtunk vagy elhalasztottunk, és ahol lehet, online megoldásokra tértünk át.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a helyi Toyota Material Handling vállalathoz.

Köszönjük a targoncavezetőknek, hogy munkájukkal segítik az áruk zavartalan mozgását.

Köszönjük valamennyi egészségügyi dolgozónak az áldozatos és odaadó munkát.

A Toyota Material Handling Europe vezetősége

Összes törlése