A 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok előtt a Toyota Material Handling Europe több mint 13 000 alkalmazottat invitál a „Start your Impossible” kezdeményezésben való részvételre

A Toyota 2015 óta az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi mobilitási partnere. 2024-ben a játékokat Párizsban tartják, ahol a Toyota Material Handling Europe első alkalommal lesz az anyagmozgató berendezések hivatalos partnere. Az ötlet tökéletesen illeszkedik a Toyota Material Handling Europe vállalati céljaihoz, miszerint tekintettel a Párizs 2024 szén-dioxid-semleges célkitűzésre, népszerűsítenünk kell az élhetőbb és fenntarthatóbb életvitelt. 2022 októberétől a vállalat valamennyi alkalmazottja csatlakozhat a Toyota „Start Your Impossible” programjához, amelynek célja, hogy nem csupán saját maguk, hanem kollégáik és a társadalom egészének életét jobbá tegyék.

A 18 hónapos „Start Your Impossible” program világos célokat tűz ki maga elé: az egyén jóllétének és önbecsülésének erősítése, a csapatszellem és az összetartozás érzésének erősítése, valamint a vállalati kultúra és a közös értékek megszilárdítása.

„Általános célunk, hogy a vállalat márkáját és hírnevét a munkaerő fejlesztését a legmagasabb színvonalon képviselő munkáltatóként építsük” – emeli ki Andreea Bernicu, a program vezetője, a munkáltatói márkaépítés vezető szakértője. „A program végén 300 emberünket küldjük el a párizsi játékokra, akik vállalatunk nagyköveteiként képviselnek majd bennünket.”

A „Start Your Impossible” programot először a Toyota Motor Europe fejlesztette ki. A Toyota Material Handling Europe is ugyanazt a platformot használja, amely egy minden munkatárs által letölthető és használható alkalmazást is tartalmaz. A programban több modul is szerepel, többek között sportok, közösségi tevékenységek és különféle kihívások.

A kihívások konkrét negyedéves témák köré épülnek, amelyek összhangban vannak a Toyota fő célkitűzéseivel, mint például a környezetvédelem, az innováció, valamint a sokszínűség és befogadás. A tevékenységek közé tartozik a gondolkodásmód megváltoztatása (szokások megváltoztatása) és a közösségeknek való viszonzást célzó önkéntes kezdeményezések.

Az Európa-szerte futó program egy egyedülálló kezdeményezés, amelyben a Toyota Material Handling Europe mintegy 13 000 alkalmazottja vesz részt több mint 30 országban. A programot 2022 októberében indították útjára, és 2024 áprilisáig tart. 

A Toyota számára Európában a 2024-es párizsi eseménysorozat lesz a legfontosabb, ezért arra készül, hogy bemutassa innovatív képességeit az inkluzív mobilitási termékek és szolgáltatások fejlesztése terén, valamint szemléltesse a hidrogénüzemű termékek fejlesztése terén elért sikereit is. Ez tovább segíti a Toyota Material Handling Europe jövőképének megformálását, amely szerint az ügyfelek logisztikai műveletei során semmilyen hulladéknak és pazarlásnak (Zero Muda) nem szabad megjelennie.

 

További információkért keressen Bennünket

Andreea Bernicu
Senior Specialist Employer Branding
Email: andreea.bernicu@toyota-industries.eu

Összes törlése