Kampány az egészséges és termelékeny munkakörnyezet érdekében

A Toyota Material Handling Europe és az EU OSHA partnerségével, valamint az új, 2020-2022-es Egészségesebb és biztonságosabb munkakörnyezet kampánnyal a vállalat a dolgozók és az ügyfelek számára egyaránt egészségesebb, biztonságosabb és egyben termelékenyebb munkakörnyezet kialakítására törekszik.

Biztonságosabb munkafolyamatok

A 2020-2022-es „Egészségesebb és biztonságosabb munkakörnyezet” kampány és az EU-OSHA-val való együttműködés egyik célkitűzése, hogy valamennyi dolgozó és ügyfél számára egészséges, továbbá termelékeny munkakörülményeket biztosítsunk. A munkavédelmi kockázatok hatékony kezelése mindenki számára előnyös. Nem csupán a munkások profitálnak belőle, hanem a társadalom és a cég egésze is.

Az Egészségesebb munkakörnyezet elnevezésű kampány célja felhívni a figyelmet a munkakörnyezet okozta váz- és izomrendszeri megbetegedésekre és problémákra, a kockázatok kezelésére, valamint megelőzésére. A kezdeményezés csak akkor lehet sikeres, ha a munkahelyen mindenki tud a kockázatokról, valamint a megelőzésükre tett intézkedésekről. A balesetek és a betegségek megelőzésének másik módja, hogy megfelelő, a kockázatok kezelését elősegítő vállalati kultúrát alakítunk ki, amelyben mindenki pontosan tisztában van a munkavédelem jelentőségével.

Az Egészséges munkahelyek megteremtésének bevált gyakorlatai díj

Az Egészséges munkahelyek megteremtésének bevált gyakorlatai díj egy olyan platform, amely lehetővé teszi különböző információk és bevált gyakorlatok megosztását Európa-szerte konkrét szervezeti példák segítségével. Az EU-OSHA szeretné felkérni összes munkatársát, az európai munkaadókat, valamint más üzleti partnereket és szakembereket, hogy vegyenek részt a Munkahelyi egészség és üzembiztonság c. kampányban. A győztesek egy ünnepség keretében díjat vehetnek át 2022 áprilisában.

Így vehet részt a programban >

EU-OSHA partnerség

2013-ban a Toyota csatlakozott az EU-OSHA mérföldkőnek tekinthető kezdeményezését vezető bizottsághoz, így alkalom adódott, hogy az EU-OSHA partnerek megosszák egymással a legjobban bevált gyakorlatokat, valamint tájékozódjanak az ügyfelek biztonságát és a balesetek előfordulási okait és helyszíneit illetően. A korábbi együttműködések közül feltétlenül megemlítendő a biztonságosabb karbantartást célzó 2010–2011-es, a kockázatcsökkentésre koncentráló 2012–2013-as, valamint a munkahelyi stressz kezelésének fontosságát hangsúlyozó 2014–2015-ös kampány, a 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban!” kampány, valamint a 2018-2019-es, „Egészséges munkahely és a veszélyes anyagok kezelése” kezdeményezés.

Ezt is érdemes elolvasni

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >

Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >>

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >

Összes törlése