A létfontosságú áruk logisztikájának biztosítása továbbra is prioritás számunkra

A Covid-19 koronavírus-járvány közepette a Toyota Material Handling folyamatosan alkalmazkodik a változó helyzethez. A Toyota Material Handling Europe és valamennyi leányvállalata nagy figyelemmel kíséri a koronavírus-helyzet alakulását. Prioritásaink világosak: az első munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink egészségének, illetve biztonságának megóvása. Természetesen mindent megteszünk az ügyfeleknek és a partnereknek nyújtott szolgáltatások biztosítása érdekében. Nem csupán saját munkatársaink és ügyfeleink dolgozóinak védelme a lényeges számunkra, hanem a helyi szabályokkal összhangban igyekszünk megőrizni a létfontosságú áruk, elsősorban az élelmiszer és a gyógyászati célú termékek szállításáért felelős ellátási láncban betöltött szerepünket is.

Frissítve Október

Az európai nyitással párhuzamosan üzleti tevékenységeink is változnak. Munkatársaink és ügyfeleink biztonsága továbbra is elsőrendű prioritás számunkra. Ezért kérünk mindenkit, hogy mindig tartsák be az egészségügyi rendszabályokat:

  • Mindig tartsák be a szociális távolságtartásra vonatkozó szabályokat
  • Már az enyhe tünetekkel is maradjanak inkább otthon
  • Folyamatosan tartsák be a szigorú higiéniai szabályokat

Szerviz

Igyekszünk tevékenységeinket a megszokott módon, teljes körben folytatni, és ügyfeleinknek a szokásos módon támogatást nyújtani. Rendelkezünk az ehhez szükséges kapacitással, azonban a helyi rendelkezéseknek is meg kell felelnünk, ezért igény szerint át tudjuk ütemezni a szervizlátogatásokat. Valamennyi technikusunk szigorú higiéniai rendszabályoknak megfelelően végzi munkáját, tartja a másoktól előírt távolságot, és munkavédelmi felszerelést visel.

A biztonság fokozása és munkatársaink életének megkönnyítése érdekében a COVID-19 járvány idején ingyenes tájékoztatást nyújtunk a szervizelési műveletek helyes végrehajtására vonatkozóan:

Szervizlátogatásra vonatkozó útmutatás

Berendezések tisztítására vonatkozó útmutatás

Használaton kívüli eszközök huzamosabb ideig tartó tárolására vonatkozó útmutatás

Értékesítés

Ezeken a területeken is üzleti tevékenységeink zavartalansága a cél, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy néhány ügyfelünkhöz most nem tudunk ellátogatni. Az ilyen esetekben értékesítőink online csatornákra vagy konferenciahívásokra állnak át, attól függően, hogy az ügyfélnek mi a kedvezőbb. Valamennyi webshopunk továbbra is üzemel, hogy változatlanul fogadhassuk az online megrendeléseket, és ügyféltámogatást nyújthassunk.

Bérlés

Jelenleg rendelkezünk az ügyfelek igényeinek kielégítéséhez szükséges kapacitásokkal. Az egészségügyben, az élelmiszeriparban és a kiskereskedelemben tevékenykedő ügyfelek biztosak lehetnek benne, hogy elegendő bérelhető targoncával rendelkezünk a gyorsan növekvő igények kielégítésére.

Ellátás

Ellátás

Ellátási tevékenységeinket a növekvő üzleti igényekkel összhangban folyamatosan bővítjük és fokozzuk. Valamennyi megrendelésünket átütemeztük, amiről az ügyfelek is értesítést kaptak. Célunk a teljes gyártási kapacitás visszaállítása, illetve az összes targoncákra és alkatrészekre vonatkozó megrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

  • Valamennyi ellátóegységünk üzemel, és prioritásként kezeljük a kiszállítási idők lerövidítését. A nyári szabadságok miatti normál lassulás után a gyártást az aktualizált előrejelzéseknek megfelelően folytatjuk majd.
  • Svédországi üzemünk központjában, amely a targoncák 80%-ának gyártásáért felelős, október folyamán a munkaidő újra eléri a 100%-ot, ideértve az irodai munkaerő munkaidejét is.
  • Olaszországi és franciaországi gyárunk 80% és 100% teljesítményen üzemel.
  • Célkitűzésünk valamennyi ügyfélmegrendelés lehető legrövidebb időn belüli teljesítése.

Alkalmazottak

Valamennyi országban az állami szervek által megadott irányelvek szerint járunk el, és felhívjuk munkatársaink figyelmét, hogy a lehetőségekhez mérten otthonról végezzék munkájukat. Ehhez biztosítjuk a szükséges infrastrukturális hátteret.

A továbbra is a gyárakban, raktárakban és műhelyekben dolgozó munkatársainktól megköveteljük, hogy tartsák be a legszigorúbb munkavédelmi és egészségügyi előírásokat, amelyeknek része a másoktól való távolságtartás és az alapos higiénia is.

Valamennyi nemzetközi üzleti utat lemondtunk vagy elhalasztottunk, és ahol lehet, online megoldásokra tértünk át.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a helyi Toyota Material Handling vállalathoz.

Köszönjük a targoncavezetőknek, hogy munkájukkal segítik az áruk zavartalan mozgását.

Köszönjük valamennyi egészségügyi dolgozónak az áldozatos és odaadó munkát.

A Toyota Material Handling Europe vezetősége

Összes törlése