A létfontosságú áruk logisztikájának biztosítása továbbra is prioritás számunkra

A Covid-19 koronavírus-járvány közepette a Toyota Material Handling folyamatosan alkalmazkodik a változó helyzethez. A Toyota Material Handling Europe és valamennyi leányvállalata nagy figyelemmel kíséri a koronavírus-helyzet alakulását. Prioritásaink világosak: az első munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink egészségének, illetve biztonságának megóvása. Természetesen mindent megteszünk az ügyfeleknek és a partnereknek nyújtott szolgáltatások biztosítása érdekében. Nem csupán saját munkatársaink és ügyfeleink dolgozóinak védelme a lényeges számunkra, hanem a helyi szabályokkal összhangban igyekszünk megőrizni a létfontosságú áruk, elsősorban az élelmiszer és a gyógyászati célú termékek szállításáért felelős ellátási láncban betöltött szerepünket is.

Szerviz

Igyekszünk tevékenységeinket a megszokott módon, teljes körben folytatni, és ügyfeleinknek a szokásos módon támogatást nyújtani. Az alkatrészek továbbra is rendelhetők. Tudjuk azonban, hogy az Európán belüli helyzettől függően előfordulhatnak problémák vagy késések.

Értékesítés és bérlés

Ezeken a területeken is üzleti tevékenységeink zavartalansága a cél, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy néhány ügyfelünkhöz most nem tudunk ellátogatni. Az ilyen esetekben értékesítőink online csatornákra vagy konferenciahívásokra állnak át, attól függően, hogy az ügyfélnek mi a kedvezőbb. Valamennyi webshopunk továbbra is üzemel, hogy változatlanul fogadhassuk az online megrendeléseket, és ügyféltámogatást nyújthassunk.

Ellátás

Az alkatrészek és gépek ellátása eddig a megszokott módon történik, mind az új, mind pedig a bérelt targoncák tekintetében. Ha bármilyen okból kifolyólag a kiszállítás késne, körültekintően megvizsgáljuk, hogy az adott esetben milyen lépéseket lehet tenni.

Kidolgoztuk és alkalmazzuk azokat az eljárásokat, amelyeket követve folyamatosan tájékoztatjuk az érintetteket a normál üzleti tevékenységek végzését befolyásoló történésekről.

Alkalmazottak

Valamennyi országban az állami szervek által megadott irányelvek szerint járunk el, és felhívjuk munkatársaink figyelmét, hogy a lehetőségekhez mérten otthonról végezzék munkájukat. Ehhez biztosítjuk a szükséges infrastrukturális hátteret.

A továbbra is a gyárakban, raktárakban és műhelyekben dolgozó munkatársainktól megköveteljük, hogy tartsák be a legszigorúbb munkavédelmi és egészségügyi előírásokat, amelyeknek része a másoktól való távolságtartás és az alapos higiénia is.

Valamennyi nemzetközi üzleti utat lemondtunk vagy elhalasztottunk, és ahol lehet, online megoldásokra tértünk át.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon a helyi Toyota Material Handling vállalathoz.

Köszönjük a targoncavezetőknek, hogy munkájukkal segítik az áruk zavartalan mozgását.

Köszönjük valamennyi egészségügyi dolgozónak az áldozatos és odaadó munkát.

A Toyota Material Handling Europe vezetősége

Összes törlése