Sam Nomura Mesterkurzus

Sam Nomura kétségtelenül a legismertebb és legtekintélyesebb TPS-szakértő, aki több mint 50 évnyi tapasztalatot tudhat magáénak a TPS-rendszer Toyota-csoportnál való bevezetése terén. Ezen a mesterkurzuson betekintést nyerhet a Toyota sikereinek titkába, Toyota TPS gyárlátogatáson vehet részt, valamint iránymutatást kap a módszerek saját területen való bevezetését illetően.

Kíváncsi rá, hogy javította a Toyota több mint 80%-kal termékei minőségét?

Akkor ez a mesterkurzus pontosan Önnek való; ez a mesterkurzus azoknak a menedzsereknek és szakembereknek szól, akik már alapszinten ismerik a racionalizálási eljárásokat. Kiváló alkalom, hogy közvetlenül a forrásból szerezze be az információkat. Sam Nomura felvázolja, hogyan vezette be a Toyota Európában a Toyota Production System (TPS) rendszert, és miképpen sikerült a segítségével a vállalat működését racionalizálni. A kurzus behatóan vizsgálja a Nomura-módszer elemeit, és részletes áttekintést ad a bevált metódusokról, különös tekintettel a minőség javítását célzó törekvésekre. 

A mesterkurzus során a következő ismereteket sajátíthatja el:

• A Toyota vezetési módszerének és a TPS alkalmazási módjának megismerése első kézből, a gyár bejárása során.

• Összefoglaló előadás Sam Nomura részvételével, kiemelve a siker alapjait, aminek nyomán a Toyota vezető vállalkozássá nőtte ki magát. 

• Yokoten workshop, amely során Sam Nomura vezetésével megtudhatja, miképpen vezetheti be saját üzemében az eljárásokat.

A képzés időrendje:

08.30 - Regisztráció           

08.45 - Üdvözlés és bemutatkozás

09.00 - Toyota-előadás

09.30 - A Nomura-módszer

12.00 - Ebéd

13.00 - Gyárlátogatás

15.00 - Yokoten workshop

16.00 - Nomura – kérdések és válaszok

16.30 - Toyota Lean Academy

17.00 -  Zárás

Kicsoda Sam Nomura:  Sam Nomura több mint 50 évnyi tapasztalatot tudhat magáénak a TPS-rendszer Toyota-csoportnál való bevezetése terén. Karrierje során a Toyota Motor Corporation és a Toyota Material Handling Group (TMHG) vállalatcsoportnál több felső vezetői pozíció birtokosa is volt.

Sam Nomura tanácsadói tevékenységének egyik jellemzője volt, hogy visszajelzéseit mindig kézzel írott A3-as lapokon tette közzé. Tanácsadói ténykedése során több mint 300 A3-as lapot írt tele. Útmutatását követve a Toyota belső és külső tevékenységének minőségét egyaránt több mint 80%-kal javította.  

Vissza a Toyota Lean Academy-hez >>

Egyedülálló lehetőség, hogy ott legyen Sam Nomura TPS mesterkurzusán

  • Dátum: 2020.03.09, 10, 12, 17, 19.
  • Hely: Németország, Franciaország, Olaszország és Svédország
  • Előadó: Sam Nomura, TPS sensei
  • Nyelv: Angol

Tekintse meg a részleteket
Összes törlése