Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A BT Reflex E sorozat egyedi, dönthető fülkéje a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja kezelőjének.

Tolóoszlopos targoncák egyedi, dönthető fülkével

A BT Reflex E sorozat egyedi, dönthető fülkéje a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja kezelőjének.

Tolóoszlopos targoncák

A Toyota tolóoszlopos targonca kategóriája legjobbja a kimagasló maradék teherbírásával és kitűnő ergonómiájával. Minden BT Reflex modell könnyen programozható, egyedülálló biztonsági elemekkel felszerelt és kimagasló termelékenységű magas emelésnél is.  
BT Reflex RRE160B

Általános használatú tolóoszlopos targoncák

 • Egyszerű használat
 • Manőverezhető
 • Maximális magasság: 8,5 m

A BT Reflex B sorozat használata biztonságos és egyszerű. A tökéletes tehervezérlésre tervezett géppel az anyagmozgatás zökkenőmentes és precíz, amely a könnyű manőverezhetőséggel párosítva kiemelkedő hatékonyságot eredményez. A tolóoszlopos targoncákban a vezető kényelmét a tágas fülke, az állítható padlómagasság, kezelőelemek és ülés, valamint az egy ujjal működtethető kezelőkarok biztosítják.

BT Reflex RRE160

Nagyteljesítmányű tolóoszlopos targoncák

 • Kategóriaelső kilátás
 • Lítiumionos akkumulátorral is elérhető
 • Maximális magasság: 13 m
 • Okostargonca

A BT Reflex R sorozat nagy terhek magasra emeléséhez készült, ezért kiváló stabilitással, valamint a gyors és zökkenőmentes emelést és süllyesztést lehetővé tevő átmeneti emelésvezérlő (TLC) rendszerrel rendelkezik. A magaslati munkára tervezett targonca nyitott kezelőfülkéje, átlátszó teteje és az emelőoszlop kialakítása remek rálátást biztosít a teherre. A kezelő kényelmét az állítható padozat, ülés és kezelőelemek tovább növelik. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Reflex RRE200HE

Dönthető kabinos tolóoszlopos targoncák

 • Egyedi, dönthető fülke
 • Lítiumionos akkumulátorral is elérhető
 • Maximális magasság: 13 m
 • Okostargonca

Az E sorozat az R sorozathoz hasonlóan rendelkezik átmeneti emelésvezérlő rendszerrel (TLC), hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjon magasra emelni nehéz terheket. A magaslati munkára tervezett targonca egyedi, dönthető fülkéje, átlátszó teteje és az emelőoszlop kialakítása remek rálátást biztosít a teherre. Az egyedi E sorozat további jellemzője, hogy csökkenti a vezető túlerőltetésének kockázatát a repetitív, magasan elvégzett munka közben. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Reflex RRE160m

Keskeny kivitelű tolóoszlopos targoncák

 • Keskeny szerkezet
 • Hűtőházban is használható
 • Maximális magasság: 8,5 m
 • Okostargonca

Keskeny alvázának köszönhetően a BT Reflex N sorozat könnyen használható szűk területeken, például raklaposzlopok mozgatására vagy járművel bejárható polcrendszerek rakodására. A targoncák kényelmes kezelését a 360°-os kormányzás, az állítható ülés és az alacsony beszállási magasság teszi lehetővé. Az elektromos villavezérlés zökkenőmentes és precíz munkavégzést biztosít. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Reflex FRE270

4 utas tolóoszlopos targoncák

 • Többirányú
 • Hosszú terhekhez is
 • Maximális magasság: 8 m

A BT Reflex F sorozat többirányú tolóoszlopos targoncáit kilátást nem korlátozó emelőoszlop és 360°-os kormányzás jellemez. A hagyományos raklapok mellett, a hidraulikusan állítható villaköz lehetővé teszi a hosszú terhek, például acélgerendák és műanyag csövek mozgatását. Annak érdekében, hogy tökéletesen rálásson a hosszú és megszokottól eltérő terhekre, a gépkezelő ülése a villa felé néz.

BT Reflex RRE160HR

Udvari tolóoszlopos targoncák

 • Kültéri használatra is
 • Védelem az időjárás viszontagságai ellen
 • Maximális magasság: 7,5 m
 • Okostargonca

A BT Reflex O sorozat bel- és kültéri helyszíneken egyaránt használható tartós kerekeinek és nagy szabad magasságnak köszönhetően. A sofőr kényelme érdekében különböző időjárásvédelmi lehetőségek érhetők el. A 360°-os kormányzás és a továbbfejlesztett átmeneti emelésszabályzó javítja a zökkenőmentes és produktív anyagmozgatást, és növeli a biztonságot. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >