Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Vector R sorozat gyors raklapkezelésre kompakt, közepes intenzitású tevékenységeknél

Fix kezelőállású VNA targonca

BT Vector R sorozat gyors raklapkezelésre kompakt, közepes intenzitású tevékenységeknél

Szűkfolyosós targoncák

A Toyota szűkfolyosós targoncái felrakó és kombinált (felrakó és komissiózó) változatban, hagyományos és – a jobb helykihasználás érdekében - központi csuklós kormányzással is elérhetőek. A BT Vector sorozat gépei többcélú targoncák ragyogó teljesítménnyel, biztonsággal és kényelemmel.
BT Vector VRE125

Szűkfolyosós felrakótargoncák

 • Egyidejű haladás és emelés
 • Forgatható vagy teleszkópos villakialakítással
 • Maximális magasság: 11,3 m
 • Okostargonca

A BT Reflex tolóoszlopos targoncákra épülő BT Vector R sorozat a nagyon keskeny folyosókon végzett fix kezelőállású műveletekhez készült. Ezek a VNA-modellek vezetékes irányítású vagy sínhez kötött vezérléssel rendelkeznek, amellyel gyors és biztonságos munkát tesznek lehetővé optimalizált haladási és emelési sebesség mellett. Ezek az R modellek flexibilis, forgatható villakialakítással, illetve a szűk folyosókon használható teleszkópos villákkal is kaphatók. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Vector VCE100

Szűkfolyosós kombi (felrakó-komissiózó) targoncák

 • Optimalizált haladási sebesség és emelési magasság
 • Egyszerű és gyors helyszíni összeszerelés
 • Maximális magasság: 13,6 m

A BT Vector C sorozat kombinált targoncái teljes raklapok mozgatására és szűk folyosós, magasan végzett komissiózásra is alkalmasak. A modellek vezetékes vagy sínhez kötött vezérléssel készülnek, és olyan speciális kiegészítőkkel is elláthatóak, mint a terhek kétoldali felvételére és leadására képes villaegységek, amellyel növelni lehet a produktivitást és a biztonságot.

BT Vector VCE125ASF

Szűkfolyosós kombi csuklós kormányzású targoncák

 • Egyedi, csuklós kanyarodás
 • ALS emelőrendszer
 • Maximális magasság: 14,8 m
 • Okostargonca

A BT Vector A sorozat továbbfejlesztett szűkfolyosós targoncáinak csuklós alváza optimalizálja a stabilitást, keskeny kialakításuk pedig nagyobb tárhelyet tesz lehetővé. Ezek a targoncák magas emelésű komissiózást és teljes raklapok mozgatását végzik vezetékes vagy sínes folyosókon, emeléskor pedig optimalizálják az energiahatékonyságot. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >
Használt targoncák raktárkészleten

Vásároljon használt targoncát

Segítünk kiválasztani a tökéletes targoncát, legyen az új vagy használt. Fejlessze üzletét minőségi használt targoncákkal!

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >