Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Kivételes erő és sebesség a BT Levio P sorozattal

Platformos elektromos palettázó targoncák

Kivételes erő és sebesség a BT Levio P sorozattal

Palettaszállító targoncák

A BT Levio elektromos palettaszállítók kompakt kivitelűek, mégis erősek és hatékonyak. Különféle változatban rendelhetők a gyalogkíséretűtől az ülővezérlésűig. Ezek a gépek a kiválóak beltéri applikációkhoz, pl. teherautók rakodásához és vízszintes rakatszállításhoz.
BT Levio LWE130

Kompakt elektromos palettaszállítók

 • Egyszerűen intuitív
 • Opcionális beépített töltőrendszer
 • Maximális teherbírás: 1,3 t

A BT Levio LWE130 egy könnyű targonca, amely tökéletesen alkalmazható a zárt terekben, például kiskereskedelemben, boltokban, szupermarketekben, vagy akár járművek rakterében is. Az LWE130 könnyen megtanulható, felhasználóbarát modell a programozható vezetői paraméterei és csendes üzeme révén. A targonca beépített töltővel rendelkezik a gyors és egyszerű töltés érdekében, váltakozó áramú motorja pedig energiahatékonnyá teszi.

BT Levio LWE200

Gyalogkíséretű elektromos palettaszállítók

 • Egyszerű használat
 • Lítiumionnal is elérhető
 • Maximális teherbírás: 2,5 t

A BT Levio W sorozat bármiféle kis megterhelést igénylő feladatra használható, például vízszintes irányú szállításhoz, be- és kirakodáshoz és komissiózáshoz. A targoncák egyszerűen használhatók köszönhetően az ergonomikus kialakítású, ujjbegyvezérléssel ellátott vezérlőkarnak és a szűk helyeken való manőverezést lehetővé tévő Click-2-Creep funkciónak. A BT Powerdrive garantálja a targonca kiváló teljesítményét és a hatékonyságát.

BT Levio LPE220

Platformos gyalogkíséretű elektromos palettaszállítók

 • Manőverezhető
 • Lítiumionnal is elérhető
 • Maximális teherbírás: 2,5 t

A BT Levio P sorozat nagy teherbírású, kategóriájában pedig a legkompaktabb modell. Hatékonyságuk kiemelkedő, hiszen magas sebességgel és a könnyebb manőverezést elősegítő kis fordulókörrel rendelkeznek. A felhajtható kezelőállás, az egy érintéssel behajtható oldalsorompók és az állítható kormánykar könnyen vezethetővé teszi a gépet, az optimalizált targoncateljesítmény (OTP) és a BT Powertrak pedig garantálja a biztonságot és a stabilitást.

BT Levio LSE200

Állóvezérlésű elektromos palettaszállítók

 • Többirányú
 • 180°-os elektromos kormányzás
 • Maximális teherbírás: 2 t

A hosszú távú műveletekhez kiváló, kezelőállással felszerelt BT Levio S sorozat a sofőr teljes védelmét kínálja a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében. A többirányú kezelőrendszernek köszönhetően a sofőr pozíciója állandó maradhat, nagyobb kényelmet biztosítva. A kompakt méret megkönnyíti a manőverezést.

BT Levio LRE300

Ülővezérlésű elektromos palettaszállítók

 • Gyors haladás, akár 19,9 km/h
 • Megnövelt vezetői kényelem
 • Maximális teherbírás: 3 t

A több teher hosszú távú raktári kezelésére kiváló BT Levio R sorozat célja, hogy biztosítsa a sofőr biztonságát. Az állítható üléssel, kormánykerékkel és pedálokkal ellátott ülőfülkés kialakítás kényelmes vezetést tesz lehetővé. A kezelőüléses targoncák a gyors és hatékony teherszállítás érdekében akár 20 km/óra sebességre is képesek.

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >