Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Kompakt és megbízható BT Lewio W szériás palettaszállító targoncák a megbizható és biztonságos anyagmozgatásért

Platformos elektromos palettázó targoncák

Kompakt és megbízható BT Lewio W szériás palettaszállító targoncák a megbizható és biztonságos anyagmozgatásért

Palettaszállító targoncák

A BT Levio elektromos palettaszállítók kompakt kivitelűek, mégis erősek és hatékonyak. A W és P szériás targoncák alapkivitelben okostargoncaként működnek. Különféle változatban rendelhetők a gyalogkíséretűtől az ülővezérlésűig. Ezek a gépek a kiválóak beltéri applikációkhoz, pl. teherautók rakodásához és vízszintes rakatszállításhoz.
BT Levio LWE130

Kompakt elektromos palettaszállítók

 • Egyszerűen intuitív
 • Opcionális beépített töltőrendszer
 • Maximális teherbírás: 1,3 t
 • Okostargonca

A BT Levio LWE130 egy könnyű targonca, amely tökéletesen alkalmazható a zárt terekben, például kiskereskedelemben, boltokban, szupermarketekben, vagy akár járművek rakterében is. Az LWE130 könnyen megtanulható, felhasználóbarát modell a programozható vezetői paraméterei és csendes üzeme révén. A targonca beépített töltővel rendelkezik a gyors és egyszerű töltés érdekében, váltakozó áramú motorja pedig energiahatékonnyá teszi. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Levio LWE200

Gyalogkíséretű elektromos palettaszállítók

 • Egyszerű használat
 • Lítiumionnal is elérhető
 • Maximális teherbírás: 2,5 t
 • Okostargonca

A BT Levio W sorozat bármiféle kis megterhelést igénylő feladatra használható, például vízszintes irányú szállításhoz, be- és kirakodáshoz és komissiózáshoz. A targoncák egyszerűen használhatók köszönhetően az ergonomikus kialakítású, ujjbegyvezérléssel ellátott vezérlőkarnak és a szűk helyeken való manőverezést lehetővé tévő Click-2-Creep funkciónak. A BT Powerdrive garantálja a targonca kiváló teljesítményét és a hatékonyságát. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Levio LPE220

Platformos gyalogkíséretű elektromos palettaszállítók

 • Manőverezhető
 • Lítiumionnal is elérhető
 • Maximális teherbírás: 2,5 t
 • Okostargonca

A BT Levio P sorozat nagy teherbírású, kategóriájában pedig a legkompaktabb modell. Hatékonyságuk kiemelkedő, hiszen magas sebességgel és a könnyebb manőverezést elősegítő kis fordulókörrel rendelkeznek. A felhajtható kezelőállás, az egy érintéssel behajtható oldalsorompók és az állítható kormánykar könnyen vezethetővé teszi a gépet, az optimalizált targoncateljesítmény (OTP) és a BT Powertrak pedig garantálja a biztonságot és a stabilitást. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Levio LSE200

Állóvezérlésű elektromos palettaszállítók

 • Többirányú
 • 180°-os elektromos kormányzás
 • Maximális teherbírás: 2 t

A hosszú távú műveletekhez kiváló, kezelőállással felszerelt BT Levio S sorozat a sofőr teljes védelmét kínálja a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében. A többirányú kezelőrendszernek köszönhetően a sofőr pozíciója állandó maradhat, nagyobb kényelmet biztosítva. A kompakt méret megkönnyíti a manőverezést.

BT Levio LRE300

Ülővezérlésű elektromos palettaszállítók

 • Gyors haladás, akár 19,9 km/h
 • Megnövelt vezetői kényelem
 • Maximális teherbírás: 3 t
 • Okostargonca

A több teher hosszú távú raktári kezelésére kiváló BT Levio R sorozat célja, hogy biztosítsa a sofőr biztonságát. Az állítható üléssel, kormánykerékkel és pedálokkal ellátott ülőfülkés kialakítás kényelmes vezetést tesz lehetővé. A kezelőüléses targoncák a gyors és hatékony teherszállítás érdekében akár 20 km/óra sebességre is képesek. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >