Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Optio M sorozat - Ideális szűk helyen végzett komissiózáshoz

Közepes emelésű komissiózó targoncák

BT Optio M sorozat - Ideális szűk helyen végzett komissiózáshoz

Komissiózó targoncák

A különféle komissiózó magasságaival, teherbírásaival, cabin és oszlop választékával a Toyota BT Optio targoncái minden komissiózó operációhoz megfelelnek. Ezek a komissiózó gépek a padlótól a legfelső polcig garantálják a magas termelékenységet és hatékonyságot.
BT Optio TSE100W

Alacsony emelésű komissiózó könnyű igénybevételekhez

 • Kis tömegű és jól manőverezhető
 • A szállítókocsik könnyen rádokkolhatóak
 • Akár 3 méteres komissiózó magasság

A BT Optio N sorozat kis tömegű, kompakt, keskeny kivitelű árugyűjtő. Különböző szállítókocsi dokkolására alkalmas a legkülönfélébb munkakörnyezetekhez. Az alacsony platform, az egyszerű dokkolás és akkumulátorcsere rendkívül felhasználóbaráttá teszik ezt a targoncát.

BT Optio OSE100W

Alacsony szintű komissiózó targoncák

 • Lítiumionos akkumulátorral is elérhető
 • Sokoldalú
 • Komissiózó magasság akár 2,8 m-ig
 • Okostargonca

A BT Optio L sorozatba tartozó komissiózók gyorsak, hatékonyak, produktívak és ergonomikusak. Ezek a targoncák egy masszív moduláris alvázra épülnek; a teljesítményt és a kezelőt szem előtt tartva tervezték meg őket. A speciálisabb komissiós feladatokhoz is talál nálunk megfelelő modelleket, például emelhető vezetői platformot, kezelőelemeket különböző magasságokhoz, valamint távirányítással rendelkező komissiózókat is. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Optio OME100M

Közepes szintű komissiózó targoncák

 • Vezetékes irányítású/sínhez kötött vagy szabad manőverezésű
 • BT Optipace
 • Komissiózó magasság akár 6,3 m-ig
 • Okostargonca

A közepes emelésű komissiózásra tervezett BT Optio M sorozat minden modellje elérhető vezetékes irányítású/sínhez kötött és szabad manőverezésű kialakítással is. Ezek a targoncák maximális kényelmet és produktivitást biztosítanak, a BT Optipace pedig a harmadik komissiózási szintig optimalizálja az emelési sebességet. Speciálisabb komissiózási feladatokhoz is talál nálunk megfelelő modelleket, például átjárható változatokat, amelyeken a raklapokat egyenesen a villákra lehet helyezni. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Optio OME100H

Magas szintű komissiózó targoncák

 • Vezetékes irányítású/sínhez kötött vagy szabad manőverezésű
 • BT Optipace
 • Komissiózó magasság akár 12,1 m-ig
 • Okostargonca

A BT Optio H sorozat szűk folyosókon végzett magas emelésű komissiózásra készült. Az akár 12,1 méteres komissiózási magasságnak és a BT Optipace rendszernek köszönhetően kiváló produktivitással és teljesítménnyel rendelkeznek. A tágas fülke és az állítható kezelőelemek a magasban is kényelmet nyújtanak a kezelőnek. Egy átjárható változat is elérhető, amelyen a raklapokat egyenesen a villákra lehet helyezni. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >