Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A BT Staxio W szériás targoncái most még megbízhatóbbak és biztonságosabbak

Új design, megbízható működés

A BT Staxio W szériás targoncái most még megbízhatóbbak és biztonságosabbak

Gyalogkíséretű targoncák

A BT Staxio család felrakó targoncái világelsők a teljesítményüket tekintve, ugyanakkor könnyen és gyorsan használhatóak. Ezek a modellek tökéletesek felrakásra és szállításra az ipar számos területén.
BT Staxio HWE100

Alacsony intenzítású felrakógépek

 • Kompakt
 • Egyszerű használat
 • Maximális magasság: 2 m
 • Okostargonca

A kis megterhelést igénylő rakodási műveletekre és egyszerű vízszintes raklapmozgatásra kifejlesztett BT Staxio W sorozat egyszerűen használható. Kompakt kialakításuk és könnyű manőverezhetőségük számos felhasználási célra alkalmassá teszi a HWE modelleket, többek között a bolti használatra. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Staxio SWE120

Kompakt, jól manőverezhető felrakógépek

 • Sokoldalú
 • Lítiumionnal is elérhető
 • Maximális magasság: 6 m
 • Okostargonca

A BT Staxio W sorozat sokoldalú, tartós és kompakt targoncákat kínál, legyen szó akár könnyű, akár nehéz terhek mozgatásáról. Az SWE modellek nagyobb hatékonyságot és teljesítményt nyújtanak vízszintes szállítás, komissiózás és magas polcrendszerekre való emelés során. Ez a sorozat különleges kiegészítőkkel rendelkező modelleket is tartalmaz (egyenetlen felszínekhez, zárt raklapok kezeléséhez vagy kétféle teher egyidejű mozgatásához). Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Staxio SPE120

Nagyteljesítményű, hosszútávra alkalmas felrakógépek

 • Kategóriaelső maradványkapacitás
 • Lítiumionos akkumulátorral is elérhető
 • Maximális magasság: 6 m
 • Okostargonca

A BT Staxio P sorozatát hosszú távok megtételére fejlesztették ki. Ez a sokoldalú modell kategóriájában a legnagyobb maradványkapacitást és emelési magasságot éri el, és elég kicsi ahhoz is, hogy elférjen szűk helyeken.

Ez a sorozat különleges kiegészítőkkel rendelkező modelleket is tartalmaz (egyenetlen felszínekhez, zárt raklapok kezeléséhez vagy kétféle teher egyidejű mozgatásához). Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Staxio SPE120XR

Flexibilis felrakógépek

 • Behúzható emelőoszlop
 • Lítiumionos akkumulátorral is elérhető
 • Maximális magasság: 4,8 m
 • Okostargonca

A sokoldalú XR(D) sorozat az emelőtargoncák kompaktságával és a tolóoszlopos targoncák rugalmasságával rendelkezik. A visszahúzható emelőoszloppal felszerelt, különböző raklaptípusok kezelésére alkalmas modellek helytakarékosak és hatékonyak. Ezek a targoncák már integrált telematikai funkcióval vannak ellátva, vagyis képesek a működési és diagnosztikai adatok továbbítására. Ezek segítségével könnyedén ellenőrizheti műveleteit és fejlesztheti a termelékenységet, biztonságot és a hatékonyságot.

BT Staxio SRE135

Nagyintenzitású felrakodás

 • Vezetési kényelem
 • Kiváló kilátás
 • Maximális magasság: 6,3 m

A nagy intenzitású emelésre tervezett BT Staxio kezelőállásos és kezelőüléses modellek a nagyobb biztonság érdekében tetőráccsal is el vannak látva. Ezek az S és R sorozatú targoncák mindkét irányban biztosítják a sofőr kényelmét a menetirányra merőleges vezetési helyzetnek köszönhetően. Ez a sorozat különleges kiegészítőkkel rendelkező modelleket is tartalmaz (egyenetlen felszínekhez, zárt raklapok kezeléséhez vagy kétféle teher egyidejű mozgatásához).

Akár ez is tetszene Önnek

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet >
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >