Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

SAS stabilizáló rendszerrel felszerelve

Elektromos ellensúlyos targoncák

SAS stabilizáló rendszerrel felszerelve

Elektromos ellensúlyos targoncák

A Toyota Traigo elektromos ellensúlyos targoncák számos teherbírással, kül- és beltéri applikációkhoz, felrakáshoz és vízszintes szállításhoz, három- és négytámaszú kivitelben is elérhetők. A modellek nagy teljesítményének kihasználását az SAS Aktív Stabilitási Rendszerünk biztosítja.
Traigo24 7fbest

24V elektromos ellensúlyos targoncák

 • Kompakt
 • SAS aktív stabilitási rendszer
 • 1,5 tonnáig és 6,5 méterig

A Toyota Traigo 24 modellek kompakt, háromkerekű targoncák könnyű és közepes igénybevételt jelentő feladatokhoz. A targoncák szűk helyeken is manőverezhetők szűkfolyosós munkavégzéskor. Az AC motor és az SAS stabilitási rendszernek köszönhetően biztonságosak és produktívak, az alacsony beszállási magasság pedig könnyű hozzáférhetőséget biztosít. Széles választék áll rendelkezésre vezetői fülkékből is, mind beltéri, mind kültéri használatra.

Traigo 48 8FBE20T

48V elektromos ellensúlyos targoncák

 • Lítiumionnal is elérhető
 • SAS aktív stabilitási rendszer
 • 2 tonnáig és 7,5 méterig

Vannak könnyen manőverezhető 3 kerekű, valamint egyenetlen talajon stabilabb munkavégzést biztosító 4 kerekű Toyota Traigo 48 modellek, amelyek intenzív bel- és kültéri feladatoknál egyaránt alkalmazhatók. Kategóriájukat tekintve vezető helyen állnak biztonság, produktivitás és energiahatékonyság szempontjából, amelyet többek között az opcionális lítiumionos akkumulátor tesz lehetővé. A Traigo 48 modellek szuperelasztikus gumiabroncsokkal is kaphatók szűk beltéri használatra.

Traigo 80 8FBMT35

80V elektromos ellensúlyos targoncák

 • Sokoldalú, beltéri és kültéri használatra
 • SAS aktív stabilitási rendszer
 • 5 tonnáig és 6 méterig

A nagy igénybevételű, bel- és kültéri felhasználásra tervezett 4 kerekű Traigo 80 modellek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A 80 voltos kínálatba olyan kompakt modellek is tartoznak, amelyek szűk helyen történő manőverezésre ideálisak.

Traigo HT 8FBMHT

Nagy teherbírású 80V elektromos ellensúlyos targoncák

 • Kategóriaelső teljesítmény
 • Aktív Stabilitási Rendszer (SAS)
 • 8,5 tonnáig és 7 méterig

A Toyota Traigo 80 termékcsalád 80 voltos targoncái kategóriaelső teljesítménnyel és megbízhatóságával ideális nagy igénybevételű felhasználásokra is. Ezek a négykerekű modellek kiváló teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak, valamint több raklap mozgatására is alkalmasak.

Ez is érdekelheti

Toyota SAS

Megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák.

Tudjon meg többet >
Toyota Tonero kültéri rakodás

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >

Lithium-Ion megoldások a Toyotától

A Toyota  bemutatja új, saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátorát, amellyel tovább bővíti a vállalatnál elérhető lítiumionos megoldások választékát.

Tudjon meg többet >
Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet