Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

SAS stabilizáló rendszerrel felszerelve

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

SAS stabilizáló rendszerrel felszerelve

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

A Toyota Tonero ellensúlyos targoncák elérhetőek dízel- vagy gázüzemű motorral, hidrodinamikus vagy hidrosztatikus hajtáslánccal. Alkalmasak könnyű és nehéz, intenzív munkavégzésre. Ezeket a nagyteljesítményű gépeket kimagasló stabilitás, tökéletes kilátás és páratlan termelékenység jellemzi.
Toyota Tonero LPG 3t

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák 3,5 t-ig

  • Dízel- vagy LPG-motorral
  • SAS aktív stabilitási rendszer
  • 3,5 tonnáig és 7 méterig

A 3,5 tonna teherbírású Toyota Tonero modellek stabilitást és produktivitást kínálnak könnyű és nehéz terhekkel végzett kültéri munkához. A targonca alacsony zajszintje és vibrációja, valamint a vezetői fülkék széles választéka hozzájárul a vezető kényelméhez. Ezek a gyors és jól manőverezhető modellek dízel- vagy LPG-motorral kaphatók. Szuperelasztikus gumiabroncsú, belső égésű motorral rendelkező targoncáink is vannak, amelyeket szűk helyen történő beltéri használatra ajánlunk.

Tonero HST LPG 3t

Belsőégésű motoros, hidrosztatikus hajtású ellensúlyos targoncák

  • Hidrosztatikus hajtáslánc
  • SAS aktív stabilitási rendszer
  • Maximális teherbírás: 3,5 t

A 3,5 tonna teherbírású Tonero modellek a nyomaték-átalakító alternatívájaként hidrosztatikus hajtáslánccal rendelkeznek. A hidrosztatikus sebességváltó (HST) javítja a manőverezhetőséget, és lehetővé teszi a gyors irányváltást, valamint a hatékony motorféket és a gyorsulást. A nyomaték-átalakítós sebességváltók inkább hosszabb útvonalakon és zökkenőmentes vezetéshez ideális.

Toyota Tonero LPG 3.5t

Nagyteherbírású belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

  • Dízel- vagy LPG-motorral
  • SAS aktív stabilitási rendszer
  • 8 tonnáig és 6 méterig

Az intenzív igénybevételre tervezett nagy teherbírású Tonero modellek a maximális teljesítmény érdekében masszív alvázzal és Toyota motorokkal vannak felszerelve. Ezek a megbízható targoncák a Stage IIIB kibocsátási szabványnak megfelelő LPG- vagy dízelmotorral kaphatók, és könnyen szervizelhetők. Szuperelasztikus gumiabroncsú, belső égésű motorral rendelkező targoncáink is vannak, amelyeket szűk helyen történő beltéri használatra ajánlunk.

Ez is érdekelheti

Toyota SAS

Megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák.

Tudjon meg többet >
Toyota Tonero kültéri rakodás

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >
Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet
Bérelhető targoncák tárolása a raktár polcain

Béreljen targoncát

Azonnal szüksége van egy targoncára rövidebb vagy hosszabb időre, és költséghatékony megoldást keres?  Többféle bérleti lehetőséget is kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet >