Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Autopilot sorozat automatizált emeléshez és vízszintes irányú szállításhoz.

Automata raktári targoncák

Autopilot sorozat automatizált emeléshez és vízszintes irányú szállításhoz.

Automata raktári megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. Köszönhetően a Toyota automatizált termékeinek, képesek vagyunk minimalizálni a károkozásból eredő költségeket, miközben a gépkezelőknek fontosabb, értékesebb feladatokat kínálunk.
Autopilot TAE050

Automata szállítókocsik

  • Automatikusan irányított szállítókocsi
  • Mágnesszalagos irányítás
  • Maximális teherbírás: 0,5 t

A TAE050 egy kompakt teherhordó kocsi, amely költséghatékony és könnyen telepíthető, mivel a földön elhelyezett mágnesszalag irányítja. Ez az AGV egyszerű, vízszintes irányú szállításhoz használható A és B pont között, terhek felvételére és leadására. Tökéletes akár 500 kg-os súlyok vontatására, vagy 140 kg-os terhek szállítására rácsavarozott rakodópolc-rendszeren. A biztonsági szkennernek köszönhetően az AGV biztonságos és pontos, emellett pedig felhasználóbarát érintőképernyővel van felszerelve.

Autopilot LAE

Automata raktári targoncák

  • Automatizált irányítású jármű
  • Pontos lézervezérlés
  • Maximális teherbírás: 5,0 t

A felhasználási céltól függően az Autopilot többféle modellben kapható: vannak vízszintes irányú szállításra, emelésre vagy utántöltésre alkalmas darabok. Ezek a vezető nélküli targoncák veszik át az ismétlődő munkafázisokat a gyártósoroknál és tároló területeknél, illetve a szállítószalagoknál. Fejlett lézertechnológiájuknak köszönhetően garantálják a biztonságot, miközben a hagyományos targoncák kivitelezését megtartották, ami azt jelenti, hogy manuálisan is vezethetők.

Toyota Radioshuttle

Félautomata szállítóberendezések

  • Automata palettamozgatás
  • Hideg és nedves környezetben is használható
  • Maximális teherbírás: 1,8 t

A Toyota Autoshuttle és Toyota Radioshuttle félautomata targoncák, nagy sebességű teherhordozók, amelyek speciális polcrendszereken dolgoznak, távolról is irányíthatóak, a raklapok pedig tolóoszlopos vagy ellensúlyos targoncával is fel- és levehetők. A félautomata targoncák nagy sűrűségű tárolást és a raklaphelyek maximális kihasználását teszik lehetővé, amivel helyet és költséget takarít meg.

Ez is tetszhet Önnek

Targoncavezető a BT Movit vontató targoncán egy autógyárban

Gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a gyártási folyamat megvalósításában.

Tudjon meg többet >

Traigo targoncát hordó mozgatására is alkalmazzák

Az Ön iparágának specialistái vagyunk

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig minőségi, megbízható és személyre szabott szolgáltatásban részesíthessük Önt.

Tudjon meg többet >

Női gépkezelő laptoppal ül az asztalnál

Targoncafinanszírozás

Széleskörű pénzügyi megoldásainkból választva nyugodt szívvel fordíthatja idejét arra, hogy kidolgozza üzletmenetét.

Tudjon meg többet

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >