Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota Material Handling Németország

Új ügyvezető igazgató a Toyota Material Handling Deutschland élén

A Toyota Material Handling Europe Jan Lorenzet nevezte ki a stratégiai szempontból egyik legfontosabb vállalati egység, a németországi értékesítésért felelős Toyota Material Handling Deutschland ügyvezető igazgatójának.

„Örömmel üdvözöljük Jan Lorenzet a Toyota családjában.” – fűzte hozzá az eseményhez Matthias Fischer, aToyota Material Handling Europe elnök-vezérigazgatója. „Jan már többször bizonyította rátermettségét, ha stratégiai átszervezések vezetéséről, profitmaximalizálásról és a részesedés intenzív versenyhelyzet jellemezte piacon való növeléséről van szó. Kiválóan alkalmas német vállalatunk ambíciózus növekedési terveinek megvalósítására.”Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Jan Lorenz Ügyvezető Igazgató Toyota Material Handling Németország

A hamburgi születésű, most 45 éves Jan Lorenz korábban a Jungheinrich cégnél dolgozott különféle nemzetközi pozíciókban, ám most hazatér Németországba. Több évig dolgozott vezető beosztásokban az amerikai piacon, ahol sikeresen kiépített egy márkakereskedői hálózatot, és mielőtt a regionális értékesítés és marketing alelnökeként visszatért volna Németországba, a közvetlen értékesítéseket végző egység vezetőjeként tevékenykedett. 2014-ben Nagy-Britanniába költözött, hogy ügyvezető igazgatóként elfoglalja jelenlegi pozícióját. Az ambíciózus stratégia következetes végrehajtásával és kreatív ötletek megvalósításával gyors növekedést, illetve profitgyarapítást sikerült elérnie.

  „Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy egy német cég élére neveztek ki, amikor a logisztikai feladatok racionalizálásán, automatizálásán és a hálózatépítésen van a hangsúly. Számomra valamennyi tevékenységünk középpontjában a Toyota Material Handling Deutschland dolgozói állnak. A képességekbe és a tudásba tett folyamatos befektetések jelentős mértékben javítják a kollégák munkakedvét, és jótékony hatással vannak az ügyfelekkel kialakított kapcsolatokra is.”

 Jan Lorenz 2018. október 1-jén veszi át elődje, Norman Memminger helyét a vállalat élén, akit a Toyota Material Handling Europe kiemelt szerepet betöltő, járműbérléssel és használt járművekkel foglalkozó részlegének vezető alelnökévé neveztek ki.

„Azzal, hogy Norman Memminger veszi át a járműbérléssel és használt járművekkel foglalkozó részleg vezetését, a szogáltatásokért és logisztikáért felelős divízió vezető alelnöke, Stefan Gradenwitz sokkal hatékonyabban látja el feladatait” – vázolta fel Matthias Fischer az európai felső vezetők áthelyezése mögött meghúzódó indokokat. 

Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Mosolygós emberek az irodai folyosón

Csatlakozzon csapatunkhoz

Mindig igyekszünk optimalizálni termékeinket és módszereinket. A kulcs az, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik ugyanolyan elhivatottak a logisztika és a technológia iránt, mint mi.

Tudjon meg többet >
Mosolygós emberek a Toyota targonca gyárban

Történetünk

Több mint 100 év alatt összegyűlt anyagmozgatási tapasztalattal rendelkezünk. Tekintsen meg történetünk mérföldköveit!

Tudjon meg többet