Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

CeMAT bevezetés

Think CeMAT, think Toyota – Újszerű ötletek és innovációk a CeMAT 2016 kiállításon

Az idei CeMat kiállításon a Toyota ismét a 32-es pavilont foglalja el. Május 31-től június 3-ig a Toyota standja számos, az anyagmozgatási műveletek hatékonyságát növelő elképzelést és targoncát mutat be a hannoveri vásárterületen.

„Örömünkre szolgál, hogy visszatérhetünk erre a fantasztikus helyszínre, a 32-es pavilonba – mondta Matthias Fischer, a Toyota Material Handling Europe elnöke. – Már vártam a megnyitó napját, és alig várom, hogy minél több ügyféllel találkozzak, hogy új ötleteket és újszerű gondolkodásmódot osszunk meg egymással. Olyan, jövőbe mutató elképzelésekbe fektetünk be, amelyek segítségével ügyfeleink a hatékony logisztikát a lehető legnagyobb gazdaságossággal párosíthatják, – ez a célunk és a filozófiánk, amelynek a Logiconomi nevet adtuk.” 

A héten Hannoverben megrendezésre kerülő CeMAT intralogisztikai kiállítás kiváló lehetőséget nyújt a Toyota Material Handling számára, hogy meghallgassa ügyfeleit, tanuljon tőlük és válaszoljon igényeikre. A Toyota a jövőben is be fog fektetni az európai ügyfeleknek szánt termékek és megoldások kutatásába és fejlesztésébe. A Toyota Material Handling idei jelmondata kifejezi a újításra fektetett hangsúlyt: think CeMAT, think Toyota. A Toyota standjához érkező látogatók a következő főbb érdekességekre számíthatnak: 

Think Energy, think Toyota

Az energiazóna neve New Energy Now (A jövő energiahatékonysági megoldásai a jelenben), mivel a Toyota nemcsak beszél az új energialehetőségekről, hanem meg is valósítja őket. Az elektromos raktári eszközök egész kínálata elérhető lítium-ion akkumulátorral, így például a Traigo 48 ellensúlyos targonca is. A Toyota Material Handling egy üzemanyagcellás targoncát is létrehozott, amely hidrogént használt üzemanyagként, valamint bemutatja standján a Toyota Mirai gépjárművet. A vásárlók könnyedén használhatják az említett energiamegoldásokat a moduláris koncepció révén, amelynek segítségével ugyanaz a targonca ólom-sav és lítium-ion akkumulátorral is használható.  

Think Future, think Toyota

A Toyota Material Handling emellett a Future Technology Tour (Bepillantás a jövő technológiájába) bemutatóval adja meg a látogatóknak azt az egyedülálló lehetőséget, hogy pillanthassanak a jövőbe. A bemutatón számos kreatív, gondolatébresztő elképzelést tekinthetnek meg a látogatók, akiknek számítunk a visszajelzéseire. 

Think Quality, think Toyota

 Ezen a területen az ügyfelek bepillantást nyerhetnek a „lean”, azaz karcsú gyártás folyamatába: hogyan alkalmazza a Toyota gyártási folyamataiban a Toyota Production System rendszert, illetve milyen hatással van ez a minőségre. Járművei minősége és megbízhatósága miatt a Toyota bevizsgált használt targoncákat is tud kínálni az újak alternatíváiként ügyfelei számára. Ezek a targoncák ugyanazt a Toyota által képviselt minőséget nyújtják, mint az új targoncák, mivel a Toyota technikusai szervizelik őket eredeti Toyota-alkatrészekkel azok teljes élettartama során, majd ők is újítják fel azokat – így az az egyetlen különbség, hogy az ügyfél jutányosabb áron jut a targoncához. A látogatók a 25-ös csarnokban találkozhatnak szakértőinkkel, hogy felfedezzék a Toyota Használt megoldásokat, ahol megtudhatják, hogyan rendelhetnek online vásárlással használt gépeket, vagy hogyan lehet csatlakoztatni és intelligens targoncaként használni őket.  

Think Smart, think Toyota

A Smart Dynamics kupolában a Toyota Material Handling szembemegy a logisztikai menedzsmentről alkotott általános elképzelésekkel azáltal, hogy bemutatja, az I_Site technológia segítségével hogyan használható fel a csatlakoztatott vagy intelligens targoncáktól származó információ a logisztikai műveletek minden aspektusa, így a biztonság, az energiahasználat, a szolgáltatás, valamint a kezelők teljesítményének megfigyelésére és javítására.  

Toyota TV

A Toyota ezen kívül bemutat egy olyan, egyedülálló funkciót is, amely a Toyota TV nevet kapta: a standon élő közvetítésben láthatunk interjúkat olyan szakemberekkel, akik betekintést adnak a Toyota számos ötletébe és újításába.   

 A Toyota Material Handling június 3-án a hannoveri vásárterület 32-es pavilonjában fogja várni a látogatókat új ötleteivel és innovációival.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >