Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

CeMAT 2018 Think Like Toyota

THINK : LIKE : TOYOTA a CeMAT 2018 kiállításon

Hannover, Németország, 2018. április 23. – THINK : LIKE : TOYOTA – ezzel a mottóval lesz jelen a Toyota Material Handling Europe a CeMAT 2018 kiállításon (a P32-es pavilonban). A Toyota név mostanra a gyártási hatékonyság és minőség mércéjévé vált, nemzetközileg elismert Toyota Production System rendszerének köszönhetően mára egyet jelent az egyszerűséget és hatékonyságot előtérbe helyező (lean) szemléletmóddal. A CeMAT 2018 kiállításon a Toyota bemutatja, hogyan alkalmazza a lean szemléletmódot logisztikai műveletei során, valamint ismerteti új termékeit és jövőbeli koncepcióit is

A képek az alábbi személyek láthatóak balról jobbra: Norman Memminger, Managing Director, Toyota Material Handling Deutschland; Ralph Cox, Senior Vice President, Marketing and Sales, Toyota Material Handling Europe; Matthias Fischer, President and CEO, Toyota Material Handling Europe; Terry Unnai, Chairman, Toyota Material Handling Europe; Kazue Sasaki, President, Toyota Material Handling Group

„Márkánk a gyártási folyamat során közismerten a magas minőséget és a hatékonyságot tartja szem előtt, a Toyota Production System gyártási rendszere pedig világszerte számos különböző iparágban vált más gyártók számára is követendő példává” – mondta Matthias Fischer, a Toyota Material Handling Europe elnök-vezérigazgatója. „Mindig ugyanazokat az elveket alkalmazzuk a logisztikai eljárások során, ugyanazokkal a célkitűzésekkel: a hulladék felszámolása, a maximális hozzáadott érték és minőség, amely egyenlő a megfelelő termékek megfelelő helyen és időben történő biztosításával. Célunk az ügyfeleinkkel folytatott közös munka során megosztani velük gondolkodásmódunkat, és fokozni folyamataik egyes fázisainak hatékonyságát – innen ered mottónk is, a Think : Like : Toyota.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Szervizes kolléga használja a T-stream-et

Hálózatos megoldások

A kapcsolódási zónában a látogatók megismerhetik, hogyan alakított ki a Toyota egy 60 000 intelligens targoncából álló, jelenleg is működő flottát, melyet közel 250 000 kezelő használ az I_Site platformon. A Toyota a CeMAT-on bejelentést tesz egy fontos kezdeményezésről is, amely jelentősen felgyorsítja a hálózatos megoldások európai logisztikai műveletekben történő használatát. A Toyota megerősítette, hogy 2018 őszétől minden legyártott elektronikus raktári targoncája integrált telematikával kerül kiszállításra. A lépés számos előnyt kínál a Toyota ügyfeleinek, mivel így – az adatmegosztási megállapodás által szabályozott módon – elérhetővé válnak az alapvető tevékenységi adatok.

Automated forklift trucks from Toyota

Automatizálás

A CeMAT 2018-on az automatizálás is előtérbe kerül – többek között annak bemutatásával, hogyan vezeti be a Toyota fokozatosan az automatizálást saját gyáraiban. A Toyota világszerte 650 gyárban több mint 16 500 targoncát használ, ez pedig közvetlen tapasztalati alapot szolgáltat a lean logisztikai tervezéshez. A CeMAT-on bemutatott automata termékek között megtalálható a TAE500, a Toyota vezető nélküli emelőtargonca-modellje, valamint a Toyota Swarm koncepció is. Ez utóbbit először 2016-ban mutatták be, most pedig már működőképes megoldásként tekinthető meg.

Lítiumion

A Toyota bemutatja a lítiumionos akkumulátortechnológiával kapcsolatos megközelítését, részletezi a technológiával kapcsolatos „lean tényeket”, valamint ismerteti a Toyota által a lítiumionos akkumulátorok gyártásával kínált egyedi előnyöket is. A lítiumionos akkumulátorrendszer már megtalálható a Toyota elektromos típuscsaládjában.

Speaker in front of crowd talking

Együttműködés

Az együttműködés a Toyota egyik kulcsfontosságú témája – ezt a Vanderlande, a Microsoft, a Heineken és a Robot Experience vendégelőadói mutatják be, akik a Toyota pavilonjában a rendezvény hete során megtartott Logiconomi Fórumon tartanak vitaindító beszédeket. A program keretében a résztvevők meghallgathatják a japán Sam Nomura, a lean szemlélet vezető alakjának, a Toyota szakértőjének prezentációját is.

És még sok más érdekesség

A Toyota bemutatja a Toyota Traigo 6–8 tonnás elektromos ellensúlyos targoncáinak legújabb, új dizájnnal és egy egységből álló akkumulátorrendszerrel rendelkező típuscsaládját. Ez utóbbi gyors és könnyű akkumulátortöltést biztosít a többműszakos megoldásokat igénylő ügyfeleink számára.

 A Toyota emellett bemutatja az alkatrész-beszállítástól az összeszerelő gyártósorokon át az e-kereskedelmi követelményekig mindenre alkalmas komissiózási koncepcióit is. A komissiózási megoldások kiterjednek a Vanderlande által bemutatott teljesen automatizált tárolási és kiválasztási megoldásokra.

A kiállításon emellett megtalálható majd többek között egy virtuálisvalóság-pont, ahol az ügyfelek a lean szempontoknak megfelelő raktárépületet és gyártási területet tervezhetnek meg és dolgozhatnak ki. A virtuális létesítmény segítségével a látogatók beléphetnek a Toyota legfrissebb, automata targoncákon alapuló jövőbeli kísérleti raktárházába, ahol ezek az eszközök mesterséges intelligencia (A.I.TeamLogistics koncepció) segítségével közösen igyekeznek biztosítani a lehető legnagyobb optimalizációt.

 

Ez is tetszhet Önnek

Toyota targoncát javító szerviztechnikus

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Használja ki teljes mértékben a targoncákat, és tervezze magabiztosan vállalkozása működését!

Tudjon meg többet >

Lithium-Ion megoldások a Toyotától

A Toyota  bemutatja új, saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátorát, amellyel tovább bővíti a vállalatnál elérhető lítiumionos megoldások választékát.

Tudjon meg többet >
A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >