Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota material handling

Terry Unnai a Toyota Material Handling Europe új igazgatótanácsi elnöke

Norio Wakabayashit a nemzetközi anyagmozgatási piacon szerzett jelentős tapasztalattal rendelkező Terry Unnai váltja a Toyota Material Handling Europe igazgatótanácsi elnöki posztján. A kinevezésre azt követően került sor, hogy a Toyota Industries Corporation megvásárolta a Vanderlande céget, amelynek igazgatótanácsi elnöki posztját Norio Wakabayashi vette át.

Terry Unnai mintegy 35 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi anyagmozgatás területén. Karrierje során több mint 15 évet Japánon kívül tevékenykedett, sikeresen mutatkozott be felső vezetőként az USA-ban, Európában és Ausztráliában is. 

Terry Unnai 2001-ben lépett a Toyota Industries Corporation kötelékébe, amely a Toyota Material Handling Group vállalatcsoporton keresztül vezető szerepet tölt be a nemzetközi anyagmozgatási piacon. A cég 2001 óta folyamatosan magáénak tudhatja a nemzetközi piac legnagyobb hányadát. 2017 júniusában Terry Unnait kinevezték a Toyota Material Handling Europe igazgatótanácsának elnökévé. Új pozíciójában a svédországi Mjölbyben, a cég európai központjában kezdte meg a munkát.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

„Nagy várakozással tekintek az új szerepkörre, amelyben lehetőségem lesz új ügyfelekkel találkozni, valamint új csapatokkal, munkatársakkal együttműködni. A munkavédelem, az ergonómia és az energiahatékonyság területén a lehető legmagasabb szintű normák elérésével a mi feladatunk biztosítani, hogy az anyagmozgatási műveletek emberi oldalára is megfelelő hangsúlyt helyezzünk” – vázolta fel elképzeléseit Terry Unnai. „Nagyon tetszik Svédország, hiszen nyugodt és csendes hely, szinte mindenhol közel van a természet, az itt lakók pedig barátságosak.”

A Vanderlande májusban befejezett akvizícióját követően a Toyota Material Handling Europe két felső vezetője csatakozott a Vanderlande csapatához. A korábbi elnök, Norio Wakabayashi jelenleg a Vanderlande elnöki posztját tölti be, és a Toyota Industries Europe igazgatótanácsának is tagja. Ez a vállalat a holdingtulajdonosa a Vanderlande-nak és a Toyota Material Handling Europe-nak is. Hans van Leeuwen, aki korábban a Toyota Logistics Solutions üzletágánál volt felelős elnökhelyettes (SVP), jelenleg a Vanderlande Global Advanced Logistics felelős elnökhelyettese. 

Mindketten központi szerepet játszottak az akvizíciós folyamatban, a továbbiakban pedig kiterjedt erőfeszítéseket tesznek a két cég közötti együttműködés megerősítése érdekében. A Vanderlande és a Toyota üzleti portfóliójának kombinációja napjaink anyagmozgatási piacának minden szegmensét le tudja fedni. 

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >
Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >