Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Raktárban telepített SpotMe

SpotMe – Figyelmeztető rendszer a biztonságosabb munkahelyért

A raktárak zsúfolt, gyorsan változó környezetet jelentenek, ahol nagyon kevés közlekedési szabály érvényesül. Az ilyen környezetben bekövetkezett balesetek kiküszöbölésére alkottuk meg a SpotMe rendszert.

Biztonságos raktár

Ahhoz, hogy egy raktár biztonságos legyen, mindenki együttműködésére szükség van. Különösen a villástargonca-kezelőknek és a gyalogkiséretű kezelőknek kell fokozottan figyelniük a környezetükre. Forgalmas területeken a látási viszonyok gyakran nem a legjobbak, ami jelentős kockázatot jelent; ezt próbáljuk meg kiküszöbölni a SpotMe rendszerrel. A SpotMe figyelmezteti a targoncakezelőket és a gyalogosokat a potenciális ütközésveszélyre, és ezzel hozzájárul a dolgozók, a targoncák és az áru védelméhez.

De hogy is működik pontosan a SpotMe?

A SpotMe alapvetően infravörös irányérzékeny érzékelőkből áll, amelyek érzékelik a villástargoncák és gyalogosok jelenlétét, illetve mozgását a folyosók kereszteződéseiben. Amikor ütközésveszélyt érzékel, a SpotMe figyelmeztető egység aktiválódik, így a baleset elkerülhető.

SpotMe modul

Milyen további előnyei vannak a SpotMe rendszernek?

  • Ami a biztonságot illeti: a felváltva villogó lámpák (LED-ek) jóval hatékonyabban képesek megelőzni a baleseteket, mint a villogó forgófények vagy más típusú figyelmeztető lámpák. 
  • Az energiahatékonyság tekintetében: a kevesebb vészfékezés – és ezáltal a kiegyensúlyozottabb vezetési stílus – miatt csökken a rakomány leejtésének kockázata, a villástargonca jobb állapotban marad, és az energiafelhasználás is mérséklődik.
  • A rugalmasságot illetően: a SpotMe kiválóan használható kereszteződésekben, rosszul belátható sarkokon, ajtóknál és kijáratoknál stb. A figyelmeztető egység csatlakoztatható külön akkumulátorra vagy a táphálózatra is.

A SpotMe rendszere egyszerűen telepíthető

Telepítheti egyedül is, de szakembereink is örömmel segítenek! Az eszközök egyszerűen a falra rögzíthetők, a targoncákon nem igényelnek külön beállítást. Az érzékelő akkumulátorának élettartama elérheti a 3 évet.

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >
SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >