Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

The Smart Logistics Challenge. How to deliver, tomorrow

Smart Logistics Challenge: verseny fiatal tehetségeknek, akik szívesen átalakítanák az iparágat

Az anyagmozgatási iparág gazdaságunk és társadalmunk néma hőse. Hiába tölt be hatalmas szerepet az e-kereskedelemben és a 4. ipari forradalomban, sokunk számára továbbra is ismeretlen terep. A Toyota Material Handling vállalatnál ezért úgy döntöttünk, ideje a fiatalokhoz fordulnunk, hogy megismertessük velük az iparágat, hiszen szükségünk van a legtehetségesebb és legragyogóbb fiatal elmékre, hogy elérhessük az ágazatunk számára kitűzött célt: a jövő anyagmozgatási technológiáinak kialakítását.
FEM tanuló verseny díjak

A Smart Logistics Challenge verseny célja, hogy felkeltsük az egyetemi hallgatók érdeklődését, és lehetőséget biztosítsuk számukra, hogy megosszák velünk gondolataikat az iparágat befolyásoló legizgalmasabb trendekről. Ehhez három esettanulmány-témát biztosítunk: Az e-kereskedelem előmozdítói, a kollaboratív robotok szerepe a logisztika 4.0-ban, illetve a logisztika szerepe a megosztásalapú gazdaságban – mindhárom jövő- és megoldásorientált megközelítést igényel.

Mérnökhallgató vagy, vagy üzleti tanulmányokat folytatsz? Akkor téged keresünk, hiszen ebben az iparágban csak azok járhatnak az élen, akik holisztikusan gondolkodnak, és sokféle készséget sajátítottak már el!

A versenyben minden európai hallgató részt vehet, és március 30-ig nyújthatja be nevezését. A következő fordulóba 30 döntős jut tovább, akik az iparág szakértőinek mentorálása mellett részletesen kidolgozhatják ötleteiket. Ne felejts el időben jelentkezni!

Végül hat győztest választunk, akik fizetett szakmai gyakorlaton vehetnek részt az egyik partnervállalatnál, valamint VIP-meghívót kapnak a FEM kongresszusára, az anyagmozgatási iparág élvonalbeli európai konferenciájára. A díjátadó rendezvény középpontjában a nyertes ötletek ismertetése áll majd, természetesen az iparág vezető szereplőinek jelenlétében. Emellett különleges programokkal – például közös ebéd a vezérigazgatóval, gálavacsora és kulturális séta – gondoskodunk róla, hogy a versennyel soha vissza nem térő lehetőséget biztosítsunk a hallgatóknak, amelynek révén jelentős előnnyel indíthatják el karrierjüket ebben a dinamikusan fejlődő iparágban. Benne vagy?

A #DeliverTomorrow hashtaggel csatlakozhatsz a közösségi médiában folyó beszélgetéshez.

2018.02.02

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Toyota Logiconomi: együttműködés a jövőért

Toyota Logiconomi: együttműködés a jövőért

Tudjuk, hogy ami a logisztikai technológiák jövőbeli trendjeit illeti, nyitottnak és frissnek kell lennünk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy együttműködjünk ügyfeleinkkel és a hasonló gondolkodású beszállítókkal. Ezt a jelenleg is zajló folyamatot nevezzük Logiconominak

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >