Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Közelnézeti kép egy Toyota targoncán lévő logóról

Norio Wakabayashit nevezték ki a Toyota Material Handling Europe elnökének

Norio Wakabayashit nevezték ki a Toyota Material Handling Europe AB (TMHE) elnökének. Az új elnök, a korábbi vezető, Hirooki Fujiwara helyét foglalja el a vállalat élén, akire a Toyota Material Handling takahamai központjába visszatérve új kihívások várnak. Norio Wakabayashi a Toyotán belül szerzett, több, mint harminc éves európai tapasztalatával jelentős szaktudást képvisel.

A Toyota Industries Corporation (TICO), az anyagmozgatási iparág vezető vállalata, a DHF Logistik Journal felmérése szerint 2001 óta őrzi előkelő pozícióját. A Toyota Material Handling Group csoport egyike a TICO 5 üzleti divíziójának. Fő profilja a különféle anyagmozgatási eszközök és megoldások világszintű biztosítása. A csoport egyik legfontosabb tagjaként a TMHE a legnagyobb európai anyagmozgatási piacot fedi le. 

 Norio Wakabayashi számottevő európai tapasztalatra tett szert, mivel pályafutása elején a Toyota Motor Corporation Európáért felelős részlegén dolgozott.

 Érdemben 1991-től foglalkozik anyagmozgatással. 2003 és 2012 között számos európai országban megfordult: 2003 és 2005 között Brüsszelben a Toyota Industrial Equipment Europe igazgatójának asszisztenseként tevékenykedett, majd a Toyota németországi tevékenységéért felelős igazgatójává előlépve 2005 és 2007 között Duisburgban kamatoztatta tudását, végül pedig Olaszországba költözött, hogy az ottani piacért felelős igazgatóként, majd elnökként tölthesse be a cégvezetői posztot. Szerteágazó tevékenységének köszönhetően Wakabayashi jelentős európai üzleti tapasztalatra tett szert, és természetesen jó rálátással bír Európa különböző kultúráira is.

 

A cég szempontjából fontos időszakban kerül a vállalat élére, hiszen a TMHE és a TICO egyaránt biztató eredményekről számolt be az elmúlt időszakban. Az új elnök célja, hogy a vállalat tovább terjeszkedhessen az európai és a nemzetközi piacokon, a jövőben is megbízható, fenntartható és a nyereséges megoldásokat nyújtva ügyfeleinek. A TICO tengerentúli eladásokért és marketingért felelős ügyvezető igazgatójaként szerzett marketing- és értékesítési tapasztalatai minden kétséget kizáróan előnyére válnak új pozíciójában is.

 

Wakabayashi elődje, Hirooki Fujiwara egy négyéves elnöki megbízatást követően tér vissza Japánba, hogy az Aicsi prefektúrában a Toyota Material Handling Group takahamai képviseleténél új poszton kamatoztathassa eddig megszerzett tudását. Áthelyezése után továbbra is tagja marad a TMHE igazgatótanácsának.

 

Norio Wakabayashi feleségével együtt költözik majd a TMHE svédországi, Mjölby-ben található központja közelébe.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >