Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Milyen előnyöket hoznak az okostargoncák az Ön üzletmenetébe?

Az okostargoncák segítségével hozzáférhet a megfelelő információkhoz, amelyek teljes irányítást biztosítanak a folyamatok felett, és azt is lehetővé teszik, hogy szükség esetén a távolból vezérelje azokat. Akkor is, ha egy targoncája van, és akkor is, ha világszerte több telephelyen villástargoncák nagy flottáját kezeli. Így maximalizálhatja az extrém módon optimalizált folyamatok hozzáadott értékét, ennek eredményeként elérheti az energia-, idő- és térpazarlás nullára csökkentését.

Termelékenység

 • Fejlesztett gépkihasználtság: A Toyota összes jelenleg is működő, hálózatba kapcsolt okostargoncájából származó I_Site adatai bemutatják, hogy a legtöbb cég jelentős mennyiségű erőforráspazarlást tud kiiktatni a kapacitáskihasználási szint fejlesztésével. Az adatok targoncatervezésre való felhasználása valószínűleg számos ügyfelünknél egyre alacsonyabb követelményszintet eredményez majd a targoncákkal kapcsolatban. Tisztában vagyunk azzal, hogy beszállítóként és üzleti partnerként biztosítanunk kell ezt a megbízható megoldást.

 • Jobb gépkezelői teljesítmény: Az adatok használatával figyelemmel követheti az egyes targoncákat és gépkezelőket, így felmérve, hogy mikor van szükség külön tréningre, vagy mikor jár le a jogosítványuk.

 • Okos teljesítménymérés: A különböző telephelyeken található targoncák felmérése és összehasonlítása.

Egészség és biztonság

   • Kockázatmegelőzés: Vezérelheti a targonca sebességét, megelőzve a balesetek bekövetkeztét és a gépkezelők megsérülését.

   • Ütközésfigyelés: Az ütközésérzékelők használatával áttekintheti a rögzített ütközéseket, azok bekövetkezésének helyét, idejét, és sebességét. Biztosíthatja, hogy a targoncák ütközés után kúszósebességre váltsanak, és csak azután tudjanak ismét teljes kapacitással működni, hogy egy erre felhatalmazott személy visszaállítja őket.

   • A gépkezelők biztonsága: könnyen áttekintheti, hogy melyik gépkezelő jogosult melyik targonca vezetésére, így biztosítva, hogy a gépkezelők végrehajtsák a szükséges biztonsági eljárásokat.

   • Tartsa kézben az irányítást: Mindig tisztában lehet azzal, hogy mi történik, akárhol is van, és szükség esetén beavatkozásokat is végezhet.

Környezettudatosság

 • Hosszabb gépélettartam: A targoncák működési hatékonyságának maximalizálásával.

 • Energiahatékonyság: Az akkumulátorhasználat-monitorozásnak és -optimalizálásnak köszönhetően hosszabb akkumulátor-élettartam érhető el.

Költségek

   • Az üzemeltetési költségek korlátozása: A kihasználtság és, szükség esetén, a flottaméret optimalizálása által.

   • A kárköltségek elkerülése: A biztonsági funkcióknak köszönhetően.

   • Alacsonyabb karbantartási költségek: A berendezések kezelésének követésével.

   • Alacsonyabb biztosítási költségek: A balesetek megelőzésével.

Tudjon meg többet

Okostargonca a Toyotától

Tudjon meg többet az összekapcsolt és okos raktári targoncákról.

Tudjon meg többet >

Okostargoncák - jobb szervizszolgáltatás

Tudjon meg többet arról, ahogy egy okos targonca hozzájárul a jobb szervizszolgáltatás biztosításához

Bővebb információ >

Mi tesz minket "okostargoncává?"

Mi a Toyota "okostargoncák" legfontosabb újdonságai?

Tudjon meg többet >

Logisztikai megoldások okostargoncákkal

Fedezze fel az integráltság szerepét az anyagmozgatás jövőjében.

Tudjon meg többet >

Ez is érdekelheti

Automata megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. 

Tudjon meg többet
A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >