Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Lean logisztika – A CeMAT 2018 kiállításon a Toyota a hatékonyságra helyezi a hangsúlyt

THINK : LIKE : TOYOTA – A CeMAT 2018 kiállításon a Toyota Material Handling ezzel a mottóval lesz jelen a P32-es pavilonban. A kiállításon lehetőség nyílik többek között például a világszerte számos helyen sikerrel bevezetett Toyota Production System (TPS) rendszer behatóbb megismerésére, ami egyben arra is rámutat, hogy ugyanezt a hozzáállást és gondolkodásmódot más logisztikai területeken alkalmazva miképpen lehet maximális hatékonyságot elérni.

A mai piaci viszonyok között a logisztika folyamatosan növekvő arányban befolyásolja a versenyképességet, ami különösen az internetes kereskedelem területén szembetűnő. A reakcióidőt, a rugalmasságot és a folyamatok megbízhatóságát érintő piaci elvárások újabb logisztikai megoldásokat igényelnek. Ezzel párhuzamosan szinte naponta jelennek meg a kapcsolódást megkönnyítő, automatizálási és robotikai új technológiai rendszerek.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

A Toyota Production System régóta ékes bizonyítéka a cég magas szintű tervezési és folyamatkezelési kompetenciájának. A Hannoveri Vásár részeként megrendezett CeMAT 2018 kiállításon a Toyota bemutatja, hogy mennyire hatékonyan képes ezeket a kompetenciákat a racionális logisztika területén is alkalmazni. A vásárra ellátogató érdeklődőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a Toyota Production System hátterét jelentő alapelvekkel, illetve betekintést nyerhetnek abba is, hogy a cég miképpen alkalmazza a legújabb technológiákat a hatékonyság, a sebesség, a pontosság, a rugalmasság és a biztonság fokozása érdekében.

A pavilon központjában elhelyezkedő Toyota Logiconomi bemutató területén naponta más és más témákkal foglalkozó előadások lesznek. Az előadások témái között megtalálható az automatizálás, a csatlakoztathatóság és természetesen a munkavédelem is. Az egyik kiemelt bemutatót például Sam Nomura, a Toyota lean megközelítést szorgalmazó egyik fontos szakértője tartja. 

A CeMAT kiállítást április 23. és 27. között rendezik meg a Hannoveri Vásár területén, Németországban. A Toyota Material Handling Europe bemutatója a megszokott helyen, a központi helyen lévő P32-es pavilonban tekinthető meg. 

Tudjon meg többet