Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota autopilot, agv

Hogyan optimalizálhatja egyszerűen raktári műveleteit automatizált targoncákkal?

Az idő pénz: manapság mindent gyorsabban és olcsóbban kell megoldani. És érthető, ha azt szeretné, hogy raktárában mindez biztonságos körülmények között valósuljon meg. Hiszen lássuk be: manapság senki nem engedheti meg magának az erőforrások pazarlását vagy a munkafolyamatok lelassulását. Szóval miért is ne fontolná meg az ismétlődő feladatok automatizálását?

Hozza ki a legtöbbet a munkafolyamatokból, és...

  • Optimalizálja az áruk mozgását: az automatizálással egyenletesebbé teheti a munkafolyamatokat, mindezt hatékonyabb vezetési stílus mellett. Az intelligens rendelési rendszer és a flottakezelő szoftver segítségével minimalizálható a szállítási távolság és elkerülhető a csoportosítás, így folyamatosan növelhető a termelékenység.
  • Fokozza a biztonságot: az automata targoncák csúcstechnológiás lézeres radarokkal vannak felszerelve, amelyek észlelik az akadályokat, és szükség esetén leállnak. Így a gépek működése még akkor is teljesen biztonságos, ha emberek dolgoznak a közelben.
  • Minimalizálja a káreseteket: az automatizált raktári villástargoncák kimagasló pontosságú navigációs és érzékelőrendszerével elkerülhető az áru, az infrastruktúra és a targoncák sérülése. Ezzel egyúttal a károkból eredő költségek és a szervizköltség is csökkenthető.
  • Optimalizálja a személyzet foglalkoztatását: ha az ismétlődő feladatokat automata targoncák végzik el, alkalmazottait nagyobb figyelmet igénylő, fontosabb feladatokra csoportosíthatja át.
  • Növelje az energiahatékonyságot: A targoncák lítium-ion akkumulátorai automatikusan tölthetők, amihez nincs szükség karbantartási műveletre vagy emberi beavatkozásra.

Nem számít a méret

Nem számít, milyen méretű vagy típusú a vállalkozása, az automatizálással nagy előnyre tehet szert. Igen, még kis raktárak és gyártók esetében is. Mindegy, hogy logisztikai szolgáltató vagy a gyártási területen dolgozik, a vállalkozása igényei szerint kijelölt folyamatok automatizálásával a termelékenység teljesen új dimenziói válnak elérhetővé. A technológiát bevezetheti szakaszosan, a hétköznapi teherkezelési folyamatok egy-egy részének automatizálásával, vagy teljes rendszer-átalakítást is megvalósíthat a jelentősebb műveletekhez. Még a navigáció típusát is vállalkozásához igazíthatja: ha folyamatosan változó környezetben dolgozik, használjon prizmás navigációt; ha a tárgyak elrendezése aránylag ritkán módosul, a referenciapontok alapján működő navigációt javasoljuk; vagy kettős navigációs rendszerként egymással kombinálva is alkalmazhatja a két típust.

autopilot Toyota, agv

A munkafolyamat mely részeit automatizálhatja?

Gondoljon csak a raktárában zajló folyamatos rakománymozgatásra. Az automatizálást a következő területeken alkalmazhatja:

Szeretné Ön is alkalmazni ezeket a racionalizált megoldásokat vállalkozásában? Ismerje meg bővebben az automatizálási lehetőségeket még ma, és fedezze fel, milyen előnyökre tehet szert a Toyota automatizált megoldásainak széles választékával.

 

 2018.01.31

Ez is érdekelheti

Automata megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. 

Tudjon meg többet
A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >