Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

I_Site rendszer

Hálózatos megoldások: 50 000-nél is több intelligens targonca elkészítésével a Toyota jelentős tapasztalatra tett szert

THINK: LIKE: TOYOTA – A CeMAT 2018 kiállítás keretében a Toyota Material Handling ennek az új mottónak a hátterébe enged betekintést a P 32-es pavilonban. A rendezvényen a Toyota a már jól bevált I_Site flottakezelő rendszer és a Toyota Production System platform közös alkalmazásán alapuló, a racionalizált logisztikát előtérbe helyező új filozófiájába enged betekintést.

A Toyota tíz évvel ezelőtt indította útjára I_Site telematikai rendszerét, amely egyben az intelligens targoncák megjelenését is jelentette. Az intelligens targoncák folyamtosan jelentést adnak teljesítményadataikról és tevékenységükről, ezáltal lehetővé téve működésük hatékony kezelését és irányítását. Az elmúlt évtized során a rendszert alkalmazó gépek száma már túllépte az 50 ezret is, ami ékes bizonyítéka annak, hogy a cég élen járó megoldásokat biztosít a járművek hálózatos vezérlését lehetővé tévő alternatívák terén.

A targoncák működését mérő és nyomon követő megoldásoknak köszönhetően a felhasználók jelentős előnyökről számolhatnak be; a pontosabb vezetés és az események akkurátusabb jelentése miatt jelentősen csökkent például a balesetek és a káresetek száma. Mindez természetesen az üzem biztonsági mutatóinak alakulására is jótékony hatással van. A további előnyök között mindenképpen meg kell jegyezni az akkumulátorok kezelésének területén elért újdonságokat, valamint a targoncák kihasználtsági szintjének kedvező irányú változását.

Az I_Site rendszer legújabb fejlesztései a 2018-as CeMAT kiállításon mutatkoznak be. Az új funkciók között megemlíthetjük a terhelt vagy terheletlen állapotban megtett utak mérési és rögzítési lehetőségét, ami még tovább fokozza a több felhasználó számára is kritikus fontosságal bíró kihasználtságot. A Toyota racionalizált logisztikai rendszerének középpontjában többek között az állásidők csökkentése és a járművek folyamatosan mozgásban tartásával elérhető értékmaximalizálás helyezkedik el, amelyet ez a funkció kifejezetten jól támogat.

A többi új funkció a szervizeléssel kapcsolatos, lehetővé teszik például, hogy a gépkezelő fényképpel együtt küldjön azonnali jelentést a problémáról. Mindezeken túl a Toyota a kiállításon egy új mobil szervizplatform bemutatását is tervezi, amelyhez az összes szerelő hozzáféréssel rendelkezik majd. Ezáltal lehetővé válik az I_Site rendszerből származó adatok szerviztervezési folyamatokkal való integrálása annak érdekében, hogy a szerelők már a látogatás előtt előkészülhessenek a javításra, továbbá, hogy az állásidőt a kifejezetten gyors szervizeléssel a lehető legrövidebbre csökkentsék.

Az I_Site legújabb változata a rendszer mobiltelefonos és webalapú verziójánál is megújult kezelőfelülettel áll az érdeklődők rendelkezésére.

A CeMAT kiállítást április 23. és 27. között rendezik meg a Hannoveri Vásár területén. A Toyota Material Handling Europe bemutatója a megszokott részen, a központi helyen lévő P32-es pavilonban tekinthető meg. 

Lépjen velünk kapcsolatba

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >
Szerviz technikus szervizeli a Toyota targoncát

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Hozza ki a legtöbbet targoncáiból. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg többet >