Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

EU-OSHA logo

Egészséges munkahelyet minden életkorban

Az EU-OSHA megbízható partnereként a Toyota Material Handling idén is együttműködik az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökséggel (EU-OSHA). A 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban” kampány valamennyi generáció számára a fenntartható munkakörülmények biztosítását tűzte ki célul.

A Toyota Material Handling Europe számára a biztonság mindig elsőrendű fontossággal bírt. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a vállalat immár hatodik éve támogatja az EU-OSHA kampányait. A korábbi együttműködések közül feltétlenül megemlítendő a biztonságosabb karbantartást célzó 2010–2011-es, a kockázatcsökkentésre koncentráló 2012–2013-as, valamint a munkahelyi stressz kezelésének fontosságát hangsúlyozó 2014–2015-ös kampány.

A Toyota Material Handling által támogatott 2016–2017-es „Egészséges munkahelyet minden életkorban” EU-OSHA kampány egyik célkitűzése, hogy valamennyi életkorban lévő dolgozó számára egészséges és termelékeny munkakörülményeket biztosítsanak. Az aktív idősödés és a tapasztalt munkaerő pályafutásának végéig tartó megőrzése számos előnnyel kecsegtet. A dolgozók egészségesebben és nagyobb motivációval végezhetik munkájukat, mérséklődik a hiányzások száma, csökken a fluktuáció, aminek nyomán javulnak a termelékenységi mutatók. Lehetőség nyílik az értékes tudás vállalaton belüli megosztására, aminek eredményeképpen bővül a tehetséges és képzett munkaerőbázis. 

A kampány alapvető célkitűzése elősegíteni a nyugdíjba vonulásig vagy még az után is tartó zavartalan munkavégzést, valamint kiemelni a különböző generációk közös munkavégzéséből származó előnyöket.

„Fiatal és idősebb munkatársaink a legkülönfélébb típusú munkakörökben tevékenykednek, emiatt számunkra a kampány fokozott jelentőséggel bír. Dolgozóink jelentős hányada 50 év feletti, többségük szerviztechnikusként dolgozik, ami fizikailag jelentős igénybevétellel jár, azonban egészségük továbbra is kulcsfontosságú számunkra” – fűzte hozzá Peter Damberg, a személyzetért és fenntarthatóságért felelős vezető alelnök. „Ha sikerül elérni, hogy nyugdíjig a TMH-nál maradjanak, az általuk felhalmozott értékes tudásra alapozva sokkal könnyebben képezhetjük ki a jövő generáció munkatársait. Emiatt várakozással tekintünk az EU-OSHA-val és a kampánypartnerekkel való együttműködés felé, amelynek nyomán minden korosztály számára egészséges munkafeltételeket tudunk biztosítani.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Illusztráció, ahogy két ember tartja a kulcsot

Egészséges munkahely

A 2016/2017-es kampányban az EU-OSHA szervezettel karöltve dolgozunk azért, hogy minden korosztály számára biztosíthassuk az egészséges és produktív munkakörnyezet. 

Tudjon meg többet >
Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >