Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota és Microsoft együttműködése során kifejlesztett új szervizeszköz, a T-Stream

Bemutatkozik a Toyota és a Microsoft együttműködése nyomán kifejlesztett új szervizeszköz, a T-Stream

A nemzetközi trendekkel párhuzamosan, vagyis az e-kereskedelem és a digitalizáció fokozatos térnyerésének megfelelően az anyagmozgatási ipar is gyorsan változik és alkalmazkodik. Vezető anyagmozgatási vállalkozásként a Toyota Material Handling Europe számára kiemelt fontosságúvá vált az innováció és a hálózatos megoldások szolgálatba állítása az ügyfelek elégedettségének fokozása érdekében. Az erőfeszítések gyümölcseként megszületett a T-Stream, amely a Toyota és a Microsoft közös fejlesztésének eredménye.

A Toyota 15 évvel ezelőtt tette le a voksot a digitalizáció mellett, amikor a szerelők számára bevezette az EASY (Engineer Administration System) rendszert. Az azóta eltelt idő alatt a Toyota Material Handling Europe folyamatosan invesztált a technológiai fejlesztésbe, hiszen kialakított egy olyan rendszert is, amelyen keresztül az egymáshoz csatlakozó targoncák valós időben küldenek adatokat a központba. A szolgáltatási területen sem szeretnének lemaradni; a szervizrendszereknek is megfelelő technológiai funkciókkal kell rendelkezniük, hogy segítséget nyújthassanak a szerelő kollégáknak. Éppen ezért döntött úgy a Toyota Material Handling Europe, hogy partnerségre lép a digitális és technológiai szféra világhírű képviselőjével, a Microsofttal.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Szerviz technikus T-Streamet használ

„A digitális átalakulás a Toyota által kijelölt stratégiai irány, amellyel az európai szervizpiac vezető képviselőjévé válhat” – vélekedik Joakim Plate, Toyota Material Handling Europe szervizpiaci igazgatója. „A Microsoft nem csupán technológiai szolgáltatóként van jelen, annál sokkal többet jelent, hiszen szoros együttműködésben állunk velük. A közös munka eredményeként megszülető megoldás hathatós segítséget nyújt dolgozóinknak, fokozza az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások értékét, és segít a piacvezető pozíció elérésében.”

A technológiai mérföldkő kifejlesztése és bevezetése érdekében a Microsoft egy gondosan felépített platformot dolgozott ki, továbbá az összes dolgozót érintő helyi stratégiát alkalmaz. A szerelők a T-stream segítségével teljesen megújíthatják eddigi munkamódszereiket. A rendszer része például a továbbfejlesztett tervezőalkalmazás, az alkatrészkereső, a flottakezelés, a képek megjelenítési lehetősége, a többi alkalmazással való integráció, a GPS és a műszaki dokumentáció is. Most már minden adat és információ a megfelelő helyen és a megfelelő időben érhető el számukra, legyen szó egy szerelési művelet áttekintéséről vagy éppen fontos műszaki adatokról. A szerelők sokkal magabiztosabban végezhetik munkájukat. Nem csupán hatékonyabban tervezhetik meg teendőiket előre, hanem a háttértámogatást nyújtó iroda is gördülékenyebben működhet, amiből a szerelők és az ügyfelek egyformán profitálhatnak.

Az EASY szervizrendszer helyébe lépő első kiadást követően a tervek szerint a frissítések havi gyakorisággal érkeznek majd a jövőben. A felhőalapú rendszerben való munkavégzés egyúttal az új funkciók gyorsabb és egyszerűbb megjelentetését is lehetővé teszi.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Szerviz technikus szervizeli a Toyota targoncát

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Hozza ki a legtöbbet targoncáiból. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg többet >
Óra illusztráció az előtérben, targonca a háttérben

Toyota Service Concept

A szervizszolgáltatás iránti elhivatottságunkat a Toyota szervizkoncepcióval, a szolgáltatás optimalizálásának strukturált megközelítésével fejezzük ki.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >