Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Két tolóoszlopos targonca nagy raktárban

Az új BT Reflex minden magasságban úttörő

A Toyota Material Handling három új tolóoszlopos targoncasorozatot mutat be az európai piacon: a BT Reflex R, E és O sorozatokat kiváló produktivitás és beláthatóság jellemzi, köszönhetően a teljesen átdolgozott emelőoszlopnak, melynek legnagyobb emelőmagassága 13 méter. A BT Reflex R sorozat a magasban nyújt különösen jó teljesítményt, az egyedi E sorozat a nagyobb precizitás és kényelem érdekében dönthető fülkével rendelkezik, a rugalmas O sorozat pedig kül- és beltéri munkára egyaránt alkalmas. A három, 1,4 és 2,5 tonna kapacitású sorozat továbbá módosított kezelőfülkével is rendelkezik, mely egyedi és intuitív vezetői élményt és kiváló kilátást biztosít.

Magasabbra ér, mint valaha

Az új BT Reflex sorozat nagymértékben fejlesztett emelőkapacitásával új mércét jelent a függőleges teljesítményben, így a Toyota kisebb kapacitású modelleket kínálhat a nagyobb kapacitású targoncák helyett. A 13 méteres emelőmagasság mellett az új kialakítású emelőoszlopok számos más innovatív jellemzővel is rendelkeznek: a keskeny, központi emelőhengerrel ellátott emelőoszlop, a tömlők és az integrált oldalváltóval ellátott nyitott villaszán elhelyezése mind hozzájárul ahhoz, hogy jó rálátás nyíljon a teherre, így növelve a biztonságot és a produktivitást.

A továbbfejlesztett emelésvezérlés kiváló stabilitást és pontos emelőoszlop-irányítást biztosít. A Toyota bemutatja az új emelőoszloppal együtt tervezett átlátszó tetőt is, mely kiváló kilátást biztosít a vezetőnek felfelé, minimálisan zavarva csak a rálátást a teherre. Az új emelőoszlop a minőség új szintjét jelenti, mivel kevesebb és jobban védett alkatrésszel rendelkezik, így növeli a megbízhatóságot és a karbantarthatóságot.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Dönthető fülkés targonca

Kifinomult működés

A dönthető fülke és az átmeneti emelésvezérlő (TLC) a Toyota tolóoszlopos targoncák egyedi megoldásai. Ezek a már meglévő funkciók működés közben bizonyították hozzáadott értéküket, és az új sorozatokban továbbfejlesztésre kerültek. A döntés simább, ami nem csak kényelmesebb nagy magasságon dolgozva, de jobb kilátást is biztosít a vezető számára. A terhek kezelése így ergonomikusabbá, produktívabbá és biztonságossá válik. A TLC funkció biztosítja, hogy működés közben fenntartható legyen a teherkezelés maximális sebessége, köszönhetően a rázkódásmentes emelésnek és süllyesztésnek. Ez a vezetők számára a teher jobb irányítását és az átfogó teljesítmény javítását teszi lehetővé.

Kényelmes vezetés

A targonca tervezői odafigyeltek a kezelő szempontjaira. A vezérművek, a kormányzás, az ülés és a padló mind hozzáállítható a különböző vezetők igényeihez. A továbbfejlesztett kormányzási funkció különböző kormányzási profilokkal lett ellátva a vezetői élmény optimalizálása érdekében.  A meghajtókerék kikapcsolás után mindig egyenes, biztosítva a gyors és biztonságos indítást. Az optimalizált targoncateljesítmény (OTP) alapfelszereltség a sorozat darabjain, és jobb emelésvezérést és kanyarodásvezérlést tesz lehetővé, így növelve a biztonságot és a produktivitást. Az új BT Reflex villaállító lézerrel is felszerelhető, mely egyszerűbbé teszi a villák elhelyezését a raklap előtt és csökkenti a javak és infrastruktúra károsodását.

Közeli kép a Lítium-ion logóról egy targoncán

Lítium-ionnal és I_Site szolgáltatással is elérhető

„Új tolóoszlopos targoncáinkat tovább optimalizálhatja saját igényeinek megfelelően” – mondta Martin Mimer, a Toyota Material Handling Europe raktári targoncákért felelős termékmenedzsere, „például a nagy igénybevételnek kitett targoncákra, ahogy a korábbi modelleken is, az energiahatékonyságot növelő és a használatot megkönnyítő Lítium-ion akkumulátorokat ajánlunk.

Hűtőházi alkalmazásokhoz a BT Reflex teljesen zárt kabinnal is felszerelhető, mely a kemény munkakörülmények közt is nagy kényelmet és produktivitást biztosít. A Toyota I_Site technológiával történő összekapcsolás révén az új targoncák intelligens targoncákká válnak, ezáltal az ügyfelek megfigyelhetik a targoncák és azok kezelőinek teljesítményét, így javítva a biztonságot és csökkentve a költségeket.”

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Kiskereskedelem és raktározás

Segítünk Önnek minimalizálni a szállítást és maximalizálni a sebességet az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >