Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Gépkezelő egy Levio targoncát használ ipari környezetben

Az új BT Levio LWE130 és BT Staxio HWE100 - egyszerűen intuitív

A Toyota Material Handling új emelő és felrakó targoncái, a BT Levio LWE130 és a BT Staxio HWE100 kompakt, hatékony és egyszerűen használható berendezések. Így ezek a gyalogkíséretű targoncák kiválóan használhatóak szűk helyen vagy járművek rakodóterében.

Ideális szűk helyekre

A BT Levio LWE130 és a BT Staxio HWE100 elektromos raktári targoncákat számos kevésbé intenzív igénybevételt jelentő alkalmazási területen fel lehet használni. Ideálisak szűk helyen, például kiskereskedelmi eladóterületeken, boltokban és szupermarketekben végzett munkára, különösen alacsony zajszintjük miatt pedig kórházakban végzett munkára is.

A könnyű emelő és felrakó kompaktsága lehetővé teszi szállítójárműveken, például teherautókon való használatukat. Továbbá az LWE130 emelő akár 1,3 tonnás terheket is könnyedén tud maximum 5,5 km/órás sebességgel szállítani rövid vagy közepes távon, míg a HWE100 felrakó akár 1 tonnás súlyokat is föl tud rakodni 2 méter magasságba.

Beépített töltő

Beépített töltőjüknek köszönhetően a BT Levio LWE130 és BT Staxio HWE100 típusok gyorsan és egyszerűen tölthetők, egyszerűen egy konnektorhoz csatlakoztatva őket. Az opcionális járműbe építhető töltőrendszer a járművek rakterében szállítás során is lehetővé teszi az LWE130 emelő töltését. A beépített töltőrendszer intelligens vezérlése csak akkor engedi az akkumulátorok töltését, ha a szállítójármű motorja jár.

Az emelő és a felrakó modellek erőforrásául egyaránt egy forradalmian új, alacsony karbantartásigényű váltóáramú motor szolgál, amely tartósságot, erőt és alacsony energiafelhasználást garantál. A targoncák tervezésénél szempont volt az is, hogy a hatékony karbantartás érdekében könnyen hozzáférhetők legyenek. 

Felhasználóbarát és intuitív

A vezető legnagyobb kényelmét szolgáló BT Levio LWE130 és BT Staxio HWE100 a halkabb működésnek és a programozható vezetői paramétereknek köszönhetően felhasználóbarát és intuitív. A biztonságos és hatékony anyagmozgatás biztosítása érdekében mindkét típus kompatibilis az I_Site flottakezelő rendszerrel, mely többek közt figyelemmel kíséri a vezetők engedélyeit (PIN kód használatával) és a gépek kihasználtságát, valamint valós időben érzékeli a targoncák lehetséges ütközéseit.

A HWE100 modell automatikus magasságállításra is képes; ez az opció fotocellával figyeli a teher tetejének magasságát. Az árucikkek mozgatása során a rendszer automatikusan úgy állítja be a villamagasságot, hogy az kényelmes legyen a gépkezelő számára. Az elektromos felrakó targoncával mindig pontosan és egyszerűen oda helyezhető a teher, ahová a kezelő szeretné. Az igazán egyedülálló click-2-creep funkció azt jelenti, hogy a vezérlőkart kétszer megnyomva a targonca nagyon alacsony, úgynevezett „kúszósebességre” vált, így szűk helyen is precízen és biztonságosan kezelhető, és a BT Staxio HWE100 5 ponton alátámasztott alváza kiváló stabilitást és kezelhetőséget biztosít. 

„A BT Levio LWE130 és BT Staxio HWE100 targoncák már korábban is bizonyították erősségeiket, és most kezelői paraméterekkel, PIN kódos hozzáféréssel és a Click-2-Creep funkcióval felszerelve is elérhetővé váltak. Új megoldásokkal is fejlesztettük a targoncákat, az ügyfélnek a csökkentett zajszint és a hatékonyabb töltés mellett javított energiahatékonyságot is kínálva”

Johan Bäckström
Termékmenedzser

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Akár ez is tetszene Önnek

Gépkezelő egy lítium-ionos targoncán a raktárban

Az egyedülálló Lítium-ionos termékcsaládunk

A lítium-ion akkumulátorok 30% -kal energiatakarékosabbak, mint az ólom-sav akkumulátorok, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Paletta szállító targoncák az ipari szektorban

Paletta szállító targoncák

Ezek a targoncák gyorsak és erőteljesek, különös tekintettel a biztonságra és könnyű manőverezésre, valamint az anyagmozgató tevékenységek különböző felhasználási lehetőségeire.

Tudjon meg többet >
Nagy teljesítményű emelőtargoncák a raktárban

Nagy teljesítményű emelőtargoncák

A Staxio nagy teljesítményű emelőtargoncák számos anyagmozgatási feladatra hatékonyan alkalmazhatóak, és gyorsak, erősek, ugyanakkor rendkívül egyszerű a használatuk

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >