Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Jelentkezzen a Toyota Material Handlinghez

Az innovatív megoldásairól és minőségi kivitelezéséről híres BT-termékcsalád idén ünnepli hetvenedik születésnapját

A BT-targoncák eseményekben gazdag történelmét a Toyota Material Handling Europe ma egy különleges rendezvénnyel ünnepli a svédországi Mjölbyben. A rendezvény egyik fontos eseménye a BT típusú targoncák történetét bemutató múzeum megnyitása. A folyamatos innováció elősegítése érdekében egy speciális tesztközpont is megnyitja kapuit.

A BT típusú targoncák már a kezdetektől fogva a minőség és az innováció előfutárai voltak. Jelentős mérföldkő volt az első európai szabvánnyá lett EUR raklapok bevezetése, a Rune Monö által tervezett hidraulikus kézi raklapozó targonca, továbbá a hetvenes években megjelenő első olyan targonca, amelynél már nem volt szükség vezető közreműködésére, valamint az 1992-ben először megjelent, dönthető fülkével ellátott tolóoszlopos targonca. A mintegy 50 meghívott részvételével megrendezett esemény méltó módon állít emléket az immáron 70 éves múltra visszatekintő BT targoncáknak. A résztvevők között megtalálhatók korábbi céges vezetők és üzleti partnerek is. 

A rendezvény fénypontja az új teszt- és ellenőrzőközpont megnyitása lesz. Az új létesítmény kifejezetten alkalmas a speciális anyagok és logisztikai megoldások, például automatizálási rendszerek és internetalapú okoseszközök (IoT-rendszerek) működését vizsgáló legkülönfélébb tesztek elvégzésére. Az új komplexum létrehozása lehetővé teszi a termékek magasabb szintű minőség-ellenőrzését és az új anyagok és technológiák feltérképezését az ügyféligények maradéktalan kielégítése érdekében.

„A BT targoncák hetvenedik születésnapi rendezvényével méltóképpen kifejezhetjük a BT értékei és kiválósága iránti elismerésünket, továbbá hangsúlyozzuk a Toyota Material Handling folyamatos innováció melletti elkötelezettségét. Fontos, hogy mindig tanuljunk a múltból és tervezzünk a jövőre. Ez a hozzáállás lehetővé teszi számunkra, hogy szilárd alapokra építsük vállalati kultúránkat, és szorosabb együttműködést alakítsunk ki a BT és a Toyota szempontjából meghatározó ügyfeleinkkel, illetve beszállítóinkkal.” – tette hozzá Matthias Fischer, a Toyota Material Handling elnök-vezérigazgatója.  

„Anyagmozgatási megoldásaink az ügyfelek igényeinek megfelelően változnak. A változásokra pedig jó előre fel kell készülnünk.” A BT múzeum nemcsak a típus eddigi története során alkalmazott innovatív megoldásokat mutatja be, hanem a Toyota Material Handling jövőképébe is betekintést enged. A Kaizen-elvvel összhangban a múzeum folyamatosan változó és bővülő kiállításokkal és bemutatókkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az ünneplés következő eseménye a limitált szériás tolóoszlopos targoncákat bemutató kampány lesz. A Toyota Material Handling által augusztus és december között gyártott BT Reflex RRE modellek egy különleges BT emblémát kapnak a gyárban. Mindemellett ezekkel a tolóoszlopos targoncákkal az első hat hónap során térítésmentesen használható a Toyota I_Site rendszer, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megtapasztalják a Smart Dynamics rendszer egyedülálló, biztonságot, költség- és energiahatékonyságot nyújtó előnyeit. 

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Mosolygós emberek a Toyota targonca gyárban

Történetünk

Több mint 100 év alatt összegyűlt anyagmozgatási tapasztalattal rendelkezünk. Tekintsen meg történetünk mérföldköveit!

Tudjon meg többet
Kézi palettázó targonca kezelés

Kézi palettázó targoncák

A Lifter termékcsalád kézi targoncái változatosan konfigurálhatók, lehetővé téve, hogy anyagmozgatási feladatok széles skáláján legyenek bevethetők

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >