Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

EcoVadis 2014 logo

EcoVadis a Toyota Material Handling Europet a világ legjobb 2 százalék beszállítói közé rangsorolta

A globális beszállítói láncok fenntarthatóságát figyelemmel kísérő, széles körben elismert EcoVadis értékelése szerint a Toyota Material Handling Europe (TMHE) a fenntarthatósági témák átlátható kezelése tekintetében a világ legjobb beszállítói közé tartozik, amit ezen cégek mindössze két százaléka mondhat el magáról. Ez egyértelműen jó hír – nemcsak nekünk, hanem ügyfeleink számára is.

Évről évre egyre erősödik az az elvárás a cégekkel szemben, hogy javítsák a fenntarthatóság terén elért teljesítményüket. Ambiciózus célkitűzéseik teljesítése érdekében ezeknek a cégeknek együtt kell működnie olyan beszállítókkal, akik hasonlóképpen gondolkodnak a fenntarthatóságról. A fent vázolt iparági logika tükrében különösen örömteli, hogy az EcoVadis ilyen kedvező véleményt alkotott cégünk teljesítményjelentési rendszeréről.

Az átláthatóság, a fenntartható gyártás és a folyamatos fejlődés és fejlesztés (Kaizen) a Toyota Material Handling összes tevékenységének integráns része. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk hosszú múltra tekint vissza, és anyacégünk (Toyota Industries Corporation) 1993-ban kelt első környezetvédelmi akciótervéből ered. A világ vezető villástargonca-gyártójaként a Toyotát rendkívül nagy környezetvédelmi és társadalmi felelősség terheli. Az EcoVadis jóváhagyása ennél fogva megerősíti, hogy helyesen gondolkozunk ezekről a témákról.

A fenntarthatósági problémák felelős kezelési módjának kialakítását nem egymagunkban végezzük. Sokkal inkább közösen dolgozunk rajta munkatársainkkal. ügyfeleinkkel és partnereinkkel, akik közül páran maguk is a jövőtudatos, a Földet utódaink számára megőrző gazdálkodás élharcosainak számítanak. Csak az ő prioritásaik és célkitűzéseik megértése útján teremthetünk biztonságos munkavégzési környezetet, és járulhatunk hozzá közösen bolygónk fenntarthatóbbá tételéhez.

Az EcoVadis a világ vezető, fenntarthatóságot vizsgáló szervezete: világszerte 145 iparág és 95 ország képviseletében 24 000 cég veszi igénybe rendszeresen a szolgáltatásait. Azon cégek között, akik az EcoVadis-ra bízzák beszállítóik tevékenységeinek figyelemmel kísérését, több mint 100 multinacionális vállalat található. Tudjon meg többet a www.ecovadis.com weboldalon.

A Toyota Material Handling Europe 2013 novemberében kelt fenntarthatósági jelentésének megtekintéséhez kattintson ide.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >
Illusztráció, ahogy két ember tartja a kulcsot

Egészséges munkahely

A 2016/2017-es kampányban az EU-OSHA szervezettel karöltve dolgozunk azért, hogy minden korosztály számára biztosíthassuk az egészséges és produktív munkakörnyezet. 

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >