Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Gépkezelő egy Li-ionos targoncát vezet

Az IFOY bizottsága Az Év Nemzetközi Targoncája (IFOY) díjra jelölte a Toyota palettázó és ellensúlyos villástargoncáit

Az IFOY bizottsága kivételes tulajdonságaik és hatékonyságuk miatt a Toyota három ellensúlyos villástargoncáját és egy palettázó targoncáját is jelölte a 2015-ös IFOY díjra.

Az innováció éve

A Toyota Material Handling vállalatnál a 2014-es év az innovációkról szólt, ugyanis a világ legnagyobb intralogisztikai kiállításán, a CeMAT 2014-en minden eddiginél több új termékkel képviseltették magukat. A Toyota három külön kategóriában, négy termékével is bejutott a tekintélyes 2015-ös „Év nemzetközi villástargoncája” díj végső döntőjébe. „Csak a legjobb innovációk legjobbjai jutottak be a döntőbe”, hangoztatta Anita Würmser, az IFOY zsűrijének elnöknője.

A hidrosztatikus sebességváltóval szerelt új Tonero HST LPG villástargoncát a 3,5 tonna alatti ellensúlyos villástargoncák kategóriájában jelölték, a BT Levio P sorozat elektromos palettázó targoncája a raktár kategóriában versenyez, míg a 4,0 és 5,0 tonna közöttiTraigo 80 elektromos villástargonca és a 3,5 és 8,0 tonna közötti dízelmotoros Tonero villástargonca a 3,5 tonna feletti ellensúlyos villástargoncák kategóriájának esélyesei.


A kategóriák győzteseit márciusban választja ki a 13 ország elismert szakújságíróiból és vezető logisztikai médiáiból álló nemzetközi zsűri. Az, hogy mely villástargoncák nyerik el a 2015-ös IFOY-díjat, nagy mértékben függ az IFOY-teszt és az IFOY innovációs ellenőrzés eredményeitől. A díjra jelölt villástargoncákat szigorú tesztelésnek vetik alá az IFOY-teszthét során, amely február 20. és 26. között kerül megrendezésre a németországi Osnabruck városában.


Az IFOY többek között értékeli az innovatív minőséget, technológiát, dizájnt, ergonómiát, kezelhetőséget, biztonságot, költséghatékonyságot és fenntarthatóságot, hogy csak néhányat említsünk a legfontosabb kritériumok közül.

2014-ben a Toyota Material Handling volt az egyetlen vállalat a villástargonca-iparban, ami két IFOY-díjat is nyert: egyet a Traigo 80 ellensúlyos elektromos targoncájáért, egyet pedig az egyedülálló I_Site flottakezelési megoldásáért.

Az IFOY nyerteseinek kihirdetésére és a díjak átadására május 5-én a müncheni BMW Múzeumban kerül sor.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >