Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Traigo 48 kültéri rakodás során

A Toyota új, Traigo 48 típusú targoncája páratlan termelékenységi és energiahatékonysági mutatókkal rendelkezik

A Toyota Material Handling Europe (TMHE) bemutatja az intenzív alkalmazási körülmények között is kiemelkedő energiahatékonysági jellemzőkkel működő, világszínvonalú teljesítménymutatókkal rendelkező Toyota Traigo 48 típusú targoncáját.

Ügyfelei igényeit folyamatosan szem előtt tartva a Toyota mindig a várakozásokat túlszárnyaló termelékenységi szintek elérésére törekszik. Alapos kutatási tevékenységének, a legújabb technológiák alkalmazásának és új alkatrészek felhasználásának eredményeképpen igazán kompakt alvázat sikerült kialakítania. Az ergonómiai szempontok szerinti újratervezéssel párhuzamosan javult a targonca vezethetősége. Ezáltal a termelékenység gyengítése nélkül még a legintenzívebb felhasználási körülmények között is hosszabb lesz a gépek élettartama.

A legújabb,48 voltos, Traigo típusú elektromos targonca a könnyed kormányzás érdekében valamennyi sebességtartományban precíz irányítást biztosító szervokormánnyal és visszacsatolási funkcióval rendelkezik. A targonca a rámpákon teljes megállásra képes, illetve terhelt és terheletlen állapotban is pontosan irányítható.

 A kis helyen is jól manőverezhető, 3 kerekű típus 1,5 és 2,0 tonna közötti változatokban kapható. Az 1,6 és 2,0 tonna közötti változatokban kapható 4 kerekű típusok kül- és beltéren egyaránt alkalmasak intenzív anyagmozgatási műveletek elvégzésére, mostantól pedig sokkal szűkebb fordulókörrel is rendelkeznek. Ezek a sokoldalú és rugalmas keretek között használható targoncák a legeldugottabb helyekhez is könnyen hozzáférnek, ezáltal valamennyi anyagmozgatási területen kiemelkedő általános teljesítményt nyújtanak. A biztonság és a termelékenység fokozásának érdekében a targonca a Toyota egyedi aktív stabilizáló rendszerével (Toyota SAS) és AC-motorokkal van felszerelve. 

 A 48 voltos, ellensúlyos termékcsalád új dimenziót nyit az energiahatékonyság terén, hiszen a növekvő teljesítménnyel párhuzamosan kevesebb energiát fogyaszt. Ezek a targoncák opcionálisan a gyors töltést bárhol lehetővé tévő lítium-ion akkumulátorokkal is felszerelhetők. Ennek a forradalmian új akkumulátorkezelési lehetőségnek köszönhetően a többműszakos munkarendben nincs szükség az akkumulátorok cseréjére. 

 

„Alapvető célunk ügyfeleink elvárásainak túlszárnyalása volt, és a Traigo 48 targoncával ezt alighanem sikerült is elérnünk. Ez a targonca osztályelső termelékenységi és teljesítményjellemzőkkel büszkélkedik, ugyanakkor kevesebb energiát fogyaszt. Az opcionális lítium-ion akkumulátorok jóvoltából a Traigo 48 ergonómiai szempontból is jelentős előrelépést jelent, hiszen ez a megoldás számos alkalmazási területen csökkenti az akkumulátorcsere szükségességét” – teszi hozzá David Backx, a Toyota Material Handling Europe ellensúlyos targoncák termékmenedzsmentjéért felelős munkatársa.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is tetszhet Önnek

Toyota Tonero kültéri használat közben

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >
Elektromos ellensúlyos targonca rakodás közben

Elektromos ellensúlyos targoncák

Az igen strapabíró Toyota elektromos ellensúlyos targoncák bel- és kültéri anyagmozgatási feladatok széles skáláján vethetők be

Tudjon meg többet >
SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >