Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota új modellekkel egészíti ki T-motion vontatójárműveinek választékát

A Toyota Material Handling a vontatójárművek elismert gyártójának, a Toyota Material Handling Europe cégcsoport egyik tagjának, a Simai cégnek a különféle vontatótargoncáival egészítette ki eddig is széles kínálatát. A T-motion termékcsalád bővítése során a palettára felkerültek a hatékony árukezelést elősegítő vontatási megoldások, aminek jóvoltából a cég még szélesebb választékban kínálhat az ügyfelek anyagmozgatási tevékenységét zökkenőmentessé tévő megoldásokat.

A racionalizált gyártástechnológia területén szerzett jelentős tapasztalatának köszönhetően a Toyota Material Handling Europe tisztában van vele, hogy a vontatási rendszerek kiemelkedő szerepet töltenek be az anyagmozgatás világában; csökkentik az emberi beavatkozás mértékét, fokozzák a biztonságot, és ezzel párhuzamosan időt, illetve pénzt takarítanak meg. A racionális kezdeményezések előmozdítása érdekében a Toyota a vontatójárművek jól ismert gyártója, a Simai cég által gyártott vontatótargoncákkal egészített ki a vontatójárművek kínálatát. A legújabb elektromos meghajtású jármű, a Toyota 3TE25, a tervek szerint a jelenlegi nehéz járművek felváltására is alkalmas.

Lean szemlélet, racionális gondolkodásmód

A Toyota már jól bevált gyártási rendszere, a Toyota Production System elgondolásai alapján alakította ki logisztikai folyamatait, amelyek több közös célt is szolgálnak: a pazarlás megszüntetését, a hozzáadott érték maximalizálását és a kiváló minőség biztosítását. A lean szemléletnek köszönhetően a zökkenőmentes munka érdekében minden anyagmozgatási művelet a legmegfelelőbb időben történik. A vontatótargoncák tökéletesen illeszkednek a rendszerbe, hiszen speciális szerelvényeket vontatva biztonságosan képesek nagy tömegű és mennyiségű áru szállítására. A racionalizált szállítási megoldások következő fázisa az automatizált vontatás bevezetése, amely kevesebb pazarlással tud jobb termelékenységi mutatókat produkálni, amellett, hogy az anyagmozgatás egészét fenntarthatóbbá teszi.

Sokoldalú termékválaszték széles körű alkalmazási területekre

A vonattójárművek megújult választékában csak elektromos meghajtású, így környezetbarát modellek találhatók, amelyek 0,8 és 50 tonnás közötti változatokban kaphatók. A Toyota T-motion termékcsaládja egy sor anyagmozgatási feladat végrehajtásához ideális eszközöket és megoldásokat kínál, hiszen a különféle modellek között megtalálhatók a jól manőverezhető beltéri típusok, a könnyű fel- és leszállást biztosító beállós gépek és a nagyobb távolságokat is kényelmesen megtevő, szabadban használható targoncák is. „Legyen szó komissiózásról, e-kereskedelemről, gyártásról vagy akár repülőterekről, illetve egyszerű anyagmozgatási feladatokról, minden területre ajánlunk kifejezetten a célnak megfelelő, hatékony vontatási megoldásokat, amelyek a terhek szállítását mindig a legmegfelelőbb időben és precizitással végzik.” – vázolja fel az új rendszerek néhány előnyét Craig Walby, a Toyota Material Handling Europe termékigazgatója.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Automata megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. 

Tudjon meg többet

Vontató targoncák

A vontató targoncáink széles választéka nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít a vízszintes irányú szállítás és komissiózás terén.

Tudjon meg többet >

6 döntő kérdés a vontató targoncák megfelelőségét illetően

6 egyszerű kérdést megválaszolva Ön is könnyen eldöntheti, hogy miképpen fokozhatják cége hatékonyságát a vontató targoncák.

Tudjon meg többet >