Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

The Tonero engine-powered counterbalance trucks

A Toyota Tonero szállítási feladatokban, kikötőkben és az építőiparban is remekül megállja a helyét

Az elmúlt tíz évben a Toyota Tonero motoros ellensúlyos targoncacsalád valamennyi tagja folyamatos fejlődésen ment keresztül ügyfeleink visszajelzéseinek köszönhetően, és Európa-szerte mozgásban tartják a vállalkozásokat.
The Tonero engine-powered counterbalance trucks

Adatok

Vállalat: ECU Logistics NV 
Telephely: Antwerpen, Belgium 
Toyota targoncák: 23 darab Toyota Tonero LPG 2,5–3 t targonca 
Alkalmazási terület: le- és felrakodás 
Műszakok száma: 2

Az ECU Logistics bemutatása

A mintegy 65 dokkmunkást és 18 irodai dolgozót foglalkoztató ECU Logistics NV naponta átlag 100 teherautó, havonta 375 import konténer lerakodását, illetve havi átlag 1200 export konténer felrakodását végzi.

Mindegy, milyen terhet kell mozgatni, a feladatok nem várhatnak

Az ECU napi feladatainak ellátásához 23 darab 2,5 és 3 tonnás LPG Tonero Toyota ellensúlyos villástargoncát alkalmaz. Ezek a targoncák ideális megoldást jelentenek a konténerek és tehergépkocsik rakodásához, emellett megbízhatóságuknak és terhelhetőségüknek köszönhetően még intenzív használat során is kiemelkedően teljesítenek. A Tonero targoncák nemcsak a legkülönfélébb csomagolóanyagok, továbbá könnyebb és nehezebb terhek mozgatására alkalmasak, hanem kétműszakos munkarendben való munkavégzésre is. 2015 óta az ECU Logistics NV az összes Toyota targoncáját bérleti szerződés keretében veszi igénybe.

Megbízható vezetési jellemzők

Erik Vincke, az ECU Logistics NV munkavédelemért és minőségért felelős vezetője megosztja velünk, hogy miért választották partnerüknek a Toyota Material Handling vállalatot. „Nemcsak az ad elégedettségre okot, hogy a targoncakezelők a legjobb véleménnyel vannak a gépekről, hanem az is, hogy velük együtt egy teljes szolgáltatási csomagot is kaptunk. Ez a teszteredményekkel együtt győzött meg bennünket arról, hogy a Toyota mellett tegyük le voksunkat.”

„A régi targoncáinkon folyton hátfájással küszködtem. Ehhez képest a Toyota targoncái sokkal ergonomikusabb kialakításúak, könnyebb velük dolgozni.” – meséli az egyik targoncakezelő.

Toyota Tonero engine-powered counterbalance trucks

Adatok

Vállalat: Truck-Kompagniet Skagen Aps 
Telephely: Skagen, Dánia 
Iparág: Kikötői szállítás, anyagmozgatás, többnyire halászat 
Toyota targoncák: 5 darab 2,5 tonnás Toyota Tonero LPG 
Alkalmazási terület: Le- és felrakodás, szállítás, tárolás

A Truck-Kompagniet Skagen Aps bemutatása

A Dánia egyik legnagyobb kikötőjében, Skagenben logisztikával foglalkozó vállalat más környékbeli vállalkozásokkal, például halászatokkal működik együtt.

Megállás nélküli munka a kikötőben

A Truck-Kompagniet immár több mint 20 éve használ Toyota targoncákat, jelenleg 5 Toyota Tonerot használnak a telephelyen. A targoncák közül kettő 360° fokos forgatóval is fel van szerelve, hogy könnyebben szállíthassa és rakodhassa le a jéggel, halakkal és halfeldolgozási hulladékkal megtöltött ládákat. Oldalirányú mozgatási képességüknek köszönhetően 3 targonca hatékonyan képes elvégezni a halfeldolgozási áruk széles választékának rakodását és tárolásra való előkészítését, valamint ugyanezek a targoncák szállítják a halakat a reggeli halpiacról az öböl halárusaihoz is. 

„Mindamellett, hogy Tonero targoncáink kiválóan alkalmazkodnak speciális környezeti feltételeinkhez, könnyű kezelhetőségük és az optimális kilátás miatt még vezetőik is előszeretettel használják őket” – indokolja a Toyota targoncák melletti döntést Søren Fynbo, a Truck-Kompagniet Skagen Aps egyik vezető munkatársa. A heringszezonban, amikor kifejezetten sok gépre van szükségünk, a megnövekedett munkaterhelés kezelése érdekében oldalirányú mozgatásra is alkalmas, forgatóval ellátott gépeket bérelnek rövidebb időszakokra.

Mostoha körülmények, megállás nélküli munka

„Mivel a targoncák gyakran vannak kitéve mostoha időjárási körülményeknek és a tengervíz káros hatásainak a kikötőben, létfontosságú számunkra, hogy megbízhatunk a Toyota Material Handling szolgáltatásaiban. Ezért alakítottunk ki telephelyünkön egy külön szervizműhelyt a targoncák számára, hogy a gépeket mindig azonnal és hatékonyan szervizelhessük” – zárja mondandóját Søren Fynbo.

Toyota Tonero engine-powered counterbalance trucks

A Van Akelyen bemutatása

A Van Akelyen B2B és B2C ügyfelek számára végzi építőanyagok és csempék szállítását. Portfóliójuk kiegészítő elemeként egy másik helyszínen betongyártással is foglalkoznak.

A Van Akelyen Building Materials vállalatnál napi szinten használt 8 Tonero targonca nélkülözhetetlen a munkavégzéshez, hiszen akár 2,5 tonnás terhek emelésére is alkalmasak. A betonelemeket és más építőipari anyagokat és csempéket gyártó cég számára elengedhetetlenek a Tonero targoncák, amelyek a telephelyen megforduló akár napi 15 teherautó rakodásában vesznek részt.

Adatok

Vállalat: Van Akelyen Building Materials 
Telephely: Zele 
Iparág: Építőipar / tégla és előgyártott elemek 
Toyota targoncák: 8 Toyota Tonero Diesel 2,5 és 3,5 t targonca 
Alkalmazási terület: le- és felrakodás, raktározás

Megbízható vezetési jellemzők

„Nagyon elégedettek vagyunk a targoncákkal és az általuk nyújtott szolgáltatás magas színvonalával, nem hiába alkalmazunk immár 30 éve Toyota targoncákat” – részletezi Toyota-márkahűségének hátterét Miguel Beirens, a Van Akelyen tulajdonosa, aki leginkább megelőző karbantartási szerződéssel együtt igyekszik megvásárolni a targoncákat.

„Összes targoncánk villapozicionálóval rendelkezik, ami nemcsak időmegtakarítást jelent a targoncavezetők számára, hanem a hátfájástól is megkíméli őket, mivel amikor a különféle típusú terhek emeléséhez állítani kell a villák közötti távolságot, nem kell folyton felállniuk az ülésből. Így aztán nem csoda, hogy nagyon elégedettek a könnyen vezethető Toyota targoncákkal, és szeretik is őket.”

Ez is tetszhet Önnek

Toyota Tonero kültéri használat közben

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >
Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák kültéri munkavégzésen

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

Tonero modellek széles választéka könnyű, közepes vagy akár nagy igénybevételű rakodáshoz tervezve, ezek a targoncák jobb gyorsulást és emelési sebességet kínálnak, ezáltal növelve a produktivitást.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >
Traigo targoncát hordó mozgatására is alkalmazzák

Az Ön iparágának specialistái vagyunk

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig minőségi, megbízható és személyre szabott szolgáltatásban részesíthessük Önt.

Tudjon meg többet >