Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota Tonero 3.5t belsőégésű motoros targonca motor

A Toyota targoncáknak köszönhetően a Hofbräu Münchennél soha nem apad el a sör

Az elmúlt tíz évben a Toyota Tonero belsőégésű motoros ellensúlyos targoncacsalád valamennyi tagja folyamatos fejlődésen ment keresztül ügyfeleink visszajelzéseinek köszönhetően, és Európa-szerte mozgásban tartják a vállalkozásokat.

Adatok

  • Vállalat: Hofbräu München
  • Hely: München, Németország
  • Iparág: Italipar
  • Alkalmazási terület: le- és felrakodás
  • Műszakok: 3

A Hofbräu Münchenről

Ez a sörfőzde 1589-es alapítása óta alapjaiban határozza meg München sörkultúráját, és még ma is évi 5%-os ütemben növekszik. A Hofbräu München évente hozzávetőlegesen 33 millió liter sört főz, melynek felét a világ mintegy 40 országába exportálják. Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a megnövekedett kereslettel, különösen a nyári főszenzonban, a Hofbräu München a legapróbb részletekbe menően tervezi meg a hozzáadottérték-láncot.

A sört helyben főzik, palackozzák és tárolják, a rakodásban és a mozgatásban pedig a Toyota targoncái nyújtanak segítséget. Az elektromos Toyota Traigo és a motoros Toyota Tonero targoncák nap mint nap kb. 2000 raklapnyi sört rakodnak le, az ügyfeleknek megrakodott konténereket pedig szállításra készen tárolják.

Besőégésű motoros ellensúlyos Tonero targonca

Megfelelni a magas elvárásoknak

Hogy senki ne száradjon ki, különösen a nyári hónapokban, a termelés a hét minden napján 3 műszakban zajlik, a villástargoncák pedig több mint 2000 üzemórát dolgoznak. „A targoncáknak a logisztikai központunkban nagy távolságokat kell megtenniük, miközben számtalan emelési és süllyesztési feladatot végeznek. Ezért elengedhetetlen, hogy jól bírják a folyamatos munkaterhelést, és megfeleljenek a legmagasabb elvárásainknak is” – fejtette ki Jürgen Breitsameter, a Hofbräu München anyagokért és logisztikáért felelős vezetője.

Kényelmes kezelés – a legmegterhelőbb körülmények között is

„Fontosnak tartjuk, hogy gépkezelőink ergonomikus és kényelmes körülmények között dolgozhassanak, mivel ez kedvezően hat egészségükre is” – folytatta Breitsameter. „A hideg téli hónapokban, szabadban végzett munkára való tekintettel a targoncák ülésfűtéssel vannak ellátva.” 

Tonero targoncák I_Site flottakezelő rendszerrrel

Biztonság és hatékonyság egyszerűen – az I_Site rendszerrel

A munkafolyamat optimalizálása érdekében a Hofbräu München úgy döntött, hogy bevezeti az I_Site flottakezelő rendszert. Ez a webportál folyamatosan szolgáltatja az adatokat a kihasználtságról, a gépkezelőkről, a biztonsági ellenőrzésekről, a szerződésekről és az ütközésekről.

„Rendkívül egyszerű és hatékony, hogy mindezeket az információkat az íróasztalunknál ülve vagy éppen a telefonunkon követhetjük nyomon. Az év végi leltárellenőrzés során óriási előny például, hogy egyetlen kattintással megnézhetjük az üzemórákat.”

A Toyotába vetett bizalom 

A Hofbräu München hosszú távú megállapodást kötött a Toyotával, mely teljes körű szervizcsomagot is tartalmaz. „Ha valami probléma adódik, bármikor szólhatunk a szerelőnknek: a szolgáltatás teljesen rugalmas, egyszerűen a havi fix díjat fizetjük, ami nagyban megkönnyíti a dolgunkat. Az évek során a Toyotába vetett bizalmunk egyre csak nő, hiszen a szervizszolgáltatás egyszerűen kiváló” – fejezte be beszámolóját Breitsameter.

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák kültéri munkavégzésen

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

Tonero modellek széles választéka könnyű, közepes vagy akár nagy igénybevételű rakodáshoz tervezve, ezek a targoncák jobb gyorsulást és emelési sebességet kínálnak, ezáltal növelve a produktivitást.

Tudjon meg többet >
Elektromos ellensúlyos targonca rakodás közben

Elektromos ellensúlyos targoncák

Az igen strapabíró Toyota elektromos ellensúlyos targoncák bel- és kültéri anyagmozgatási feladatok széles skáláján vethetők be

Tudjon meg többet >
Traigo targoncát hordó mozgatására is alkalmazzák

Az Ön iparágának specialistái vagyunk

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig minőségi, megbízható és személyre szabott szolgáltatásban részesíthessük Önt.

Tudjon meg többet >