Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Női gépkezelő Tonero HST targoncával rakományt szállít

A Toyota megoldásai tovább fokozzák az üzemanyag hatékonyságot és a vezetési teljesítményt

Az eddigiekhez hasonlóan a Toyota Material Handling a jövőben is jelentős befektetéseket eszközöl az üzemanyag-hatékony technológiák terén. Ezt mi sem támasztja alá jobban, mint a Tonero típuscsalád, amely a teljesítményjellemzők romlása nélkül, energiahatékonyabb és tisztább üzemű motorokkal áll az ügyfelek rendelkezésére. A kínálatban megtalálhatók a dízel- és LPG-üzemű motorok, valamint a hidrosztatikus és nyomatékátalakítós sebességváltók is. Az üzemanyag-hatékonysági és vezethetőségi mutatókat javító, terhelésérzékelős szervokormány (LSPS) valamennyi jármű tartozéka.

A HST-modellek teljes körű választéka

A 3,5 tonna tömegűnél nem nagyobb dízel- és LPG-motoros típusok már rendelhetők hidrosztatikus sebességváltóval (HST) vagy nyomatékátalakítós (TC) sebességváltóval is. A Toyota járművek vásárlói így a felhasználási területnek leginkább megfelelő megoldást választhatják. A Tonero ellensúlyos targoncák az alább ismertetett fejlesztéseknek köszönhetően kifejezetten energiahatékonyan üzemeltethetők.

Terhelésérzékelős szervokormánnyal felszerelt Tonero típuscsalád

A Tonero típuscsalád valamennyi képviselője – legyen az dízel- vagy gázüzemű, illetve nyomatékátalakítós vagy hidrosztatikus sebességváltóval felszerelt targonca – már elérhető terhelésérzékelős szervokormánnyal (LSPS) is.

Ez az intelligens rendszer nemcsak kényelmesebbé és intuitívabbá teszi a kormányzást, hanem lehetővé teszi azt is, hogy a targonca a mozgatott teher tömegétől függetlenül mindig azonos módon reagáljon. A technológia további előnyei közé tartozik, hogy alkalmazásával a típustól függően akár 7–14%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető, ami tovább mérsékli az egyébként is alacsony tulajdonlási költségeket.

Energiahatékony motorok

A Tonero típuscsalád energiahatékonysága a típusokban használt motorokban rejlik: A folyamatos fejlesztést szorgalmazó „Kaizen” filozófia eredményeként a Toyota kifejezetten energiahatékony gáz- és dízelüzemű motorokat biztosít vásárlói számára. A nagy teljesítményű 1ZS dízelmotor anélkül képes a rendkívül energiahatékony működésre, hogy mindez a teljesítmény rovására menne, az 1DZIII dízelmotor pedig a többlépcsős fejlesztési folyamatot követően mostantól még költséghatékonyabban üzemeltethető.

Az 1ZS motor megfelel a Stage 3B károsanyag-kibocsátási szabályozásoknak, alacsony CO2-kibocsátási mutatók jellemzik. A független üzemanyagtesztek tanúsága szerint a motoron alkalmazott technológia további előnye, hogy a motorra kevésbé van hatással az intenzív használat, ugyanakkor valamennyi sebességen képes magas teljesítményt nyújtani.

Ezenkívül az 1ZS javítja a vezethetőséget, hiszen ez a motor nemcsak minden súlyt és alkalmazást képes kezelni, hanem alacsony rezgést és zajszintet biztosít. Ezekkel a jellemzőkkel ez a motor garantálja a kényelmes környezetet a sofőr számára, és gyors megtérülést biztosít ügyfeleink számára.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is tetszhet Önnek

Toyota Tonero kültéri használat közben

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >
Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák kültéri munkavégzésen

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

Tonero modellek széles választéka könnyű, közepes vagy akár nagy igénybevételű rakodáshoz tervezve, ezek a targoncák jobb gyorsulást és emelési sebességet kínálnak, ezáltal növelve a produktivitást.

Tudjon meg többet >
SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >