Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Illusztráció az IMHX kiállításról

A Toyota Material Handling teljes körű üzleti megoldást kínál az IMHX kiállításon

A Toyota Material Handling is képviselteti magát az egyesült királyságbeli Birminghamben, a NEC vásárközpontban szeptember 13. és 16. között megrendezésre kerülő IMHX nemzetközi anyagmozgatási kiállításon. A Toyota exkluzív lehetőséget biztosít az érdeklődők számára néhány új targoncamodell megtekintésére, és betekintést nyújt az automatizálás jövőbeni technológiáiba és fejlesztéseibe.

A Toyota részvétele az IMHX-en a „Teljes üzleti megoldás” téma jegyében zajlik, amelyet az ügyfelek különféle tematikus bemutató területek, többek közt egy automatizálási zóna, egy szervizszekció, egy innovációs csomópont, továbbá természetesen új termékek bemutatóinak formájában ismerhetnek meg.

Az IMHX-re ellátogató érdeklődők még az értékesítés megkezdése előtt megtekinthetik többek között az új BT Levio motoros raklapemelő targoncát és az új BT Reflex tolóoszlopos targoncákat. A BT Levio LWE130 targoncának nem csak a megjelenése újul meg, hanem új funkciói az energiahatékonyságot, vezethetőséget és a felhasználóbarát kialakítást is optimalizálják. A BT Reflex R, E és O sorozatoknál minden irányba javul a kilátás, javítva a vezetői élményt. A tolóoszlopos targoncák az új emelőoszlop-technológiának köszönhetően még nehezebb terhek emelésére lesznek képesek még magasabbra és még gyorsabban.

A rendezvényen mutatkozik be a TAE050 automatikusan irányított szállítókocsi is. A rakomány egyszerű, automatikus mozgatására tervezett TAE költséghatékony megoldás a folyamatosan ismétlődő munkafázisok helyettesítésére. A TAE kétféleképpen használható: a rácsavarozott rakodópolc-rendszeren legfeljebb 140 kg-os, könnyű terhek szállítására, vagy nehezebb, akár 500 kg-os súlyok vontatására. A jármű egyszerűen telepíthető: elég, ha az ügyfelek mágnesszalagot és a targoncának parancsokat adó jelzőket helyeznek a padlóra a kívánt útvonalon. Ennek eredményeképp a gyártóüzemek, e-kereskedelemmel foglalkozó cégek vagy egészségügyi intézmények növelhetik a munka hatékonyságát, és csökkenthetik a károk miatt felmerülő költségeket.

A Toyota Material Handling egy külön szervizszekciót is berendez, ahol az ügyfelek mindent megtudhatnak az „alapos vizsgálat” keretében a gépeken elvégzett átvizsgálásokról. 

A több mint 50 munkatársunk által üzemeltetett, 1100 m²-es Toyota stand a 12-es csarnok 12S75 standhelyén lesz megtalálható. A bemutatók az IMHX 10H18 standnál lévő bemutató területén történnek majd, az állásajánlatokat bemutató stand pedig a 8-as és 9-es csarnok közti SK3 jelű területen lesz.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >
Paletta szállító targoncák az ipari szektorban

Paletta szállító targoncák

Ezek a targoncák gyorsak és erőteljesek, különös tekintettel a biztonságra és könnyű manőverezésre, valamint az anyagmozgató tevékenységek különböző felhasználási lehetőségeire.

Tudjon meg többet >