Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota stand a CeMATon

A Toyota Material Handling számára sokáig emlékezetes marad a CeMAT 2016 kiállítás

A Toyota Material Handling termékek és szolgáltatások széles körét mutatta be a Hannoverben rendezett CeMAT intralogisztikai szakkiállításon. Május 31. és június 3. között a Toyota standjára látogató érdeklődők testközelből is megismerhették az energia, az automatizálás és a Smart Dynamics rendszer terén elért innovációkat és felvázolt jövőképeket.

Május 31-én, kedden a 32-es pavilonban a Toyota standját Kazue Sasaki, a Toyota Material Handling Group elnöke, Norio Wakabayashi, a Toyota Material Handling Europe elnöke, Matthias Fischer elnök-vezérigazgató, Sam Coles, a Toyota Material Handling Europe marketingért és értékesítésért felelős alelnöke, valamint Norman Memminger, a Toyota Material Handling Deutschland ügyvezető igazgatója nyitotta meg ünnepélyes keretek között.

„Számunkra mindig, minden körülmények között az ügyfél az első; ügyfélközpontúan gondolkodunk. Fontosnak tartom, hogy ezt ügyfeleink számára is jelezzük azáltal, hogy meghallgatjuk és megértjük az igényeiket, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassuk nekik” – magyarázza Matthias Fischer. Ezt a filozófiát követve a Toyota arra biztatta ügyfeleit, hogy a stand egyik részét se mulasszák el megtekinteni, hogy meglássák, mennyire fontos a Toyota számára a véleményük, és mennyire figyelembe veszi azt az új megoldások kifejlesztésekor.

A bemutató egyik legfontosabb része a TPS-t szemléltető virtuális túra volt, amely a Toyota Production System gyártási rendszerrel ismertette meg az érdeklődőket, akik 3D-szemüvegek segítségével bepillanthattak a cég ancenis-i gyárába. A virtuális TPS-túra sikeresen magyarázta el, hogyan alkalmazza a Toyota Material Handling a lean (karcsúsított) gyártás alapelveit, és milyen előnyökkel jár ez a minőség és biztonság iránt elkötelezett Toyota számára. Az ügyfelek elmondták: kedvet kaptak a Toyota európai gyárainak meglátogatására és a TPS saját munkafolyamataikba történő bevezetésére.

A Smart Dynamics rendszert bemutató kupolaszerű sátorban a Toyota azt mutatta be, hogyan kapcsolhatók össze egymással és tehetők olyan intelligens gépekké az I_Site technológiával felvértezett targoncák, amelyek a biztonság és a nyereségesség fokozása érdekében információkat cserélnek egymással. Az ügyfeleket lenyűgözték az I_Site új funkciói és az a tény, hogy az I_Site semmilyen helyszíni előkészítést nem igényel: ez ugyanis egy, a világ minden részén 3G-kapcsolatot alkalmazó, mobil, ezért felhasználóbarát és költséghatékony megoldás. 

A stand leglátványosabb része kétségkívül a jövő technológiáit bemutató Future Technology virtuális túra volt: az ügyfelek a kutatás-fejlesztési részleg legújabb innovációit ismerhették meg, köztük olyan, ma még meghökkentőnek tűnő újításokat is, mint a láthatatlan emelőoszlop. Mindenkit megkértünk, hogy mondja el a véleményét, és mit tart fontosnak a jövőre nézve. „Ez a Toyota Logiconomi filozófiájának része, amely a logisztika és a gazdaságosság fogalmát egyesíti magában: segítségével ügyfeleink költséghatékony módon juthatnak a legjobb logisztikai megoldásokhoz” – zárja gondolatait Matthias Fischer. „Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfeleinktől rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk. Izgalommal tekintünk a standunkon bemutatott koncepciók továbbfejlesztése elé, és ügyfeleinket a következő CeMAT kiállításra is szívesen várjuk. Azt szeretnénk elérni, hogy a Toyota neve egyet jelentsen a jövőre való tudatos felkészüléssel.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >