Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota Radioshuttle

A Toyota Material Handling rakatszállítói növelik a tárolókapacitást, és mérséklik a költségeket

A Toyota Material Handling Europe új rakatszállítókkal jelenik meg az európai piacon. Az automatizált Toyota Radioshuttle és Toyota Autoshuttle raklapszállítók a Toyota speciális polcrendszerei mentén nagy sebességgel, biztonságosan, az áruk épségének megóvásával mozognak. Ezek a nagy kapacitású tárolórendszerek a raktárak rendelkezésre álló területének mintegy 80%-át képesek kihasználni, ezáltal növelni a tárolóhely méretét, és javítani a termelékenységi mutatókat.

Az Autoshuttle termékcsalád bevezetésével a Toyota tovább bővíti a folyosó nélküli tárolási lehetőségeinek körét. A rakatszállító max. 1500 kg-ig kiválóan alkalmas raklapozott áruk biztonságos tárolására, illetve gyors és hatékony mozgatására. Az új fejlesztések eredményeképpen a Toyota Radioshuttle rakatszállítója akár 1800 kg-os teher mozgatására is képes. A megoldás a Toyota flottakezelő rendszerének részeként, 16 óránál hosszabb üzemidővel rendelkező lítium-ion akkumulátorokkal kapható. Mindkét rakatszállító jelentős mértékben fokozza a termelékenységet és javítja a költséghatékonysági mutatókat, különösen a nagyobb költségvonzatú helyeken, így például hűtőházakban.

A rakatszállítók időt és pénzt takarítanak meg, mivel a targoncakezelők kevesebb időt töltenek a raklapok emelgetésével, emiatt a targoncák hatékonyabban kihasználhatók. A rugalmas rendszer kitűnően együttműködik a FIFO és a LIFO munkafolyamatokkal is, ideális megoldást jelent a rakodóbeállók feletti kihasználatlan helyek kitöltésére vagy a komissiózó alagutak feletti extra tárolóhely kialakítására.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Toyota Autoshuttle palettaszállítók

A rakatszállítók beleillenek a Toyota egyszerűséget és letisztultságot hangsúlyozó vállalati filozófiájába. Az intelligens teherszállító Radioshuttle csatlakoztatható a WMS-rendszerhez, illetve használható az automatizált Autopilot raktárházi targoncákkal is. A megrendelések feldolgozását végző Order Manager intelligens szoftver folyamatosan követi a rakatszállítók és az áruk mozgását, ezzel biztosítva, hogy feltöltés közben a rakatszállítók mindig pontosan érkezzenek a következő targoncához. Teljesen automatizált, nagy tárolókapacitású megoldásunk teljes irányítást biztosít a raktár felett. Minimálisra csökkenti az áruk elkallódásának és sérülésének veszélyét, valamint jelentősen csökkenti a tárolással és a raktározással járó költségeket.

Valamennyi rakatszállító és polckezelő rendszerünket a maximális rendelkezésre állás figyelembe vételével terveztük, amit a Toyota európai szervizhálózata és szakértelme teljes körűen garantál.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >
Könnyű polcos állványok

Állványrendszerek

Az optimális állványrendszerek révén segítünk optimalizálni üzleti folyamatait, csökkenteni költségeit és növelni termelékenységét.

Tudjon meg többet >
Toyota Radioshuttle

Toyota Radioshuttle

Érdekli félautomata teherhordozónk? Nagy sebességű teherhordozó, amely különleges polcrendszerekkel dolgozik, és távirányítással vezérelhető.

Tudjon meg többet >