Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Staxio termékkép Ifoy logóval

A Toyota Material Handling Europe 2 jelölést kapott az IFOY díjra

A 2015-ös év végének két kategória első termékújdonságát jelölték a 2016-os IFOY Award díjra. A lítium-ion akkumulátorokkal felszerelt Toyota Traigo 48 és BT Staxio SPE 140L targoncák közül mindkettőnek esélye van a megtisztelő Év nemzetközi villástargoncája (International Forklift Truck of the Year, IFOY) cím elnyerésére.

A Toyota Traigo 48 Lithium Ion 8FBEK16T típus a 3,5 tonnáig terjedő tömegű, ellensúlyos targoncák kategóriájában kapott jelölést. Ez a rendkívül jól manőverezhető targonca 1,6 tonnát képes 7,5 magasra emelni. A nagy emelési magasságú raktári targoncák csoportjában a BT Staxio SPE 140L Li-ion típus kapta a jelölést.

Ez a platformos felrakó targonca 10 km/h-ás sebesség és 5,4 m-es magasság elérésére képes. Mindkét targoncát lítium-ion akkumulátortechnológiával látták el, amelynek köszönhetően csak alkalmankénti töltésre van szükség, nem kell tartalék akkumulátorokat tartani és akkumulátort cserélni, és akár 30%-os energiamegtakarítás is elérhető. Ezen előnyök ismeretében a Toyota Material Handling Europe szélesítette lítium-ion akkumulátorral szerelt targoncáinak kínálatát.

Az idei IFOY Award díjra a zsűri összesen hat gyártó 13 targoncatípusát és intralogisztikai megoldását jelölte. „Idén összesen 16 cég pályázott, és a különféle termékek rendkívül széles körét nevezte a díjra. Ez a 13 jármű és megoldás az innováció csúcsát jelenti” – mondja Anita Würmser, az IFOY zsűrijének elnöke.

A nemzetközi zsűri tagjai és a több országból érkező szakújságírók a február 18. és 25. között a németországi Hannoverben tartott, az általános jellemzőket és az innovatív műszaki tartalmat vizsgáló IFOY teszthét során megállapított eredmények alapján választják majd ki az IFOY nyerteseit. A győztesek nevét az IFOY díjkiosztóján jelentik majd be, amelyre a CeMAT május 31-i nyitógálájának részeként kerül sor Hannoverben.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Akár ez is tetszene Önnek

Gépkezelő egy lítium-ionos targoncán a raktárban

Az egyedülálló Lítium-ionos termékcsaládunk

A lítium-ion akkumulátorok 30% -kal energiatakarékosabbak, mint az ólom-sav akkumulátorok, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Elektromos ellensúlyos targonca rakodás közben

Elektromos ellensúlyos targoncák

Az igen strapabíró Toyota elektromos ellensúlyos targoncák bel- és kültéri anyagmozgatási feladatok széles skáláján vethetők be

Tudjon meg többet >
Nagy teljesítményű emelőtargoncák a raktárban

Nagy teljesítményű emelőtargoncák

A Staxio nagy teljesítményű emelőtargoncák számos anyagmozgatási feladatra hatékonyan alkalmazhatóak, és gyorsak, erősek, ugyanakkor rendkívül egyszerű a használatuk

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >