Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Movit targonca segítségével mozgatnak egy kerekesszékes pácienst

A Toyota Material Handling elnyerte az iF Universal szakértői és fogyasztói díját is

A BT Movit S széria nemrég a szakértők és a fogyasztók kedvence lett az iF Universal Design versenyen. Ugyanezen az eseményen az N széria kórházi mobilitás támogatására szolgáló tagja, a Care Equipped for Mobility Support in Hospitals is elnyerte a fogyasztók kedvencének járó díjat.

BT Movit N szériába tartozó vontatótargoncának egy speciálisan átalakított változata nyerte el az iF Universal 50 tagú, fogyasztókból álló zsűrijének elismerését a Bajorország fővárosában, Münchenben megrendezett Creative Business Week rendezvényen. A Toyota Material Handling az N széria részét képező ergonomikus és nagy teherbírású Care targoncájával az egészségügy helyzetének előmozdításához kíván hozzájárulni.

 A szakértők egyik kedvence egy nagy teljesítményű targonca, a Toyota BT Movit S széria volt, amelyet folyamatos árumozgatásra terveztek oly módon, hogy a vezető számára is a lehető legtöbb támogatást nyújtsa. A már LED lámpákkal és egykezes kormánykarral felszerelt S széria tökéletes példája a kezelőbarát gépnek.

Számos országból több mint 100 résztvevő versenyzett azért, hogy elnyerje az iF Universal zsűrijeinek elismerését egyrészt a szakértők kedvence, másrészt a fogyasztók kedvence kategóriában. 2015-ben mindössze öt versenyző nyerte el a fogyasztók kedvence címet, míg a szakértők kedvence kategóriában 20 díjat osztottak ki.

 „A targonca segítségével a kórházi dolgozók könnyebben tudják mozgatni a pácienseket, és nagyon örülünk, hogy a zsűri is felismerte a fogyasztók számára a modellben rejlő előnyöket. A fogyasztók kedvencének járó kitüntetés jól illeszkedik a Toyota társadalmi felelősségvállalást célzó alapelvéhez” – mondta el Magnus Oliveira Andersson, a Toyota Material Handling Europe formatervezési igazgatója

 „Fontos számunkra, hogy termékeink minél szélesebb körben hasznosíthatóak legyenek: termékeink formatervezésekor az univerzális kialakításra törekszünk. Felhasználóinknak földrajzi elhelyezkedésüktől, anyanyelvüktől és nemüktől függetlenül úgy kell érezniük, hogy termékeink használata örömteli és egyszerű.”

 Az iF Universal Design szakértői és fogyasztói zsűrijét két, alapvetően teljesen eltérő csoportból választják ki. Míg a szakértői kategória zsűrijét az iparban, a formatervezés területén és az akadémiában dolgozó szakemberek alkotják, addig a fogyasztói kategóriát ebben az évben olyan elismert iskolák különböző életkorú felhasználói képviselték, mint például a Montessori, a Herzogsägmühle, illetve a Pegasus Scouts and Association.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is tetszhet Önnek

Targoncavezető a BT Movit vontató targoncán egy autógyárban

Gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a gyártási folyamat megvalósításában.

Tudjon meg többet >

Vontató targoncák

A vontató targoncáink széles választéka nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít a vízszintes irányú szállítás és komissiózás terén.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >