Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Kézi palettázó targonca az elnyert díj logóval

A Toyota Material Handling BT Lifter targoncája elnyerte az iF Universal Design szakértői kedvenceknek járó díját

A Toyota Material Handling Europe immáron klasszikusnak számító kézi raklapozó targoncája, az L sorozatú BT Lifter 2016-ban elnyerte az iF Universal Design szakértői kedvenceknek járó díját. A díj átadására a müncheni Kreatív Vállalkozói Hét keretében került sor, ahol a Lifter a Universal Design által ajánlott többi termékkel együtt testközelben is megtekinthető volt.

Az iF Universal Design az L sorozatú Lifter modelleket hivatalosan is a 2016-os év szakértői kedvencének nyilvánította. A legelső BT Liftert Rune Monö svéd mérnök tervezte 1967-ben. 

Az évek során ez a típus vált a kézi raklapozó targoncák alapmodelljévé. A BT Lifter típusú targoncák gyártása jelenleg a Toyota Production System szerint, egyedülállóan hosszú, 99 éves tervezett élettartammal történik. A típus kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Toyota klasszikus modellje 2015-ben elnyerte a kiemelkedően sikeres és régóta használt termékeknek szóló japán díjat.

A szakértői kedvenceknek járó nívós díjat a Universal Design öttagú zsűrije adományozta a típusnak. A zsűri tagjai a következők voltak: A zsűri elnöke. Fritz Frenkler (f/p design) professzor, Verena Voppichler (BMW Group), Kyoko Tanaka (yellow design), Veronika Egger (design for all, Ausztria) és Wolfgang Sattler (Bauhaus Universität) professzor.

A végső döntés meghozatalához a zsűri természetesen több tényezőt is figyelembe vett: egyszerű, széles körű és intuitív használati jellemzők; hibatűrő képesség és biztonság; piaci potenciál és eladhatóság; megvalósíthatóság és innováció; fenntarthatóság és környezeti kompatibilitás.

 A döntés meghozatalában részt vevő szakértők a müncheni Kreatív Vállalkozói Hét során a verseny valamennyi résztvevőjét behatóan tanulmányozták és tesztelték. Az eseményt az Oskar von Miller Forumban rendezték meg, ahol a közönségnek kiállítás keretében alkalma nyílt a verseny valamennyi résztvevőjét közelebbről is megvizsgálni.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is tetszhet Önnek

Toyota Tonero kültéri használat közben

Kisebb vállalkozások

Büszkék vagyunk arra, hogy kisebb vállalkozások is használják termékeinket. Tekintse meg, mit tehet a Toyota Önért, aki kisvállalkozásban dolgozik.

Tudjon meg többet >
Kézi palettázó targonca kezelés

Kézi palettázó targoncák

A Lifter termékcsalád kézi targoncái változatosan konfigurálhatók, lehetővé téve, hogy anyagmozgatási feladatok széles skáláján legyenek bevethetők

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >