Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Levio a svéd Grand Award logóval együtt jelenik meg

A Toyota Material Handling BT Levio P szériája a svéd Grand Award of Design formatervezési verseny döntősei között

A sikeres BT Levio P széria elnyerte a svédországi Grand Award of Design verseny zsűrijének tetszését. A Toyota új, elektromos hajtású palettaszállító targoncája bekerült az öt döntős közé az egyedülálló svéd versenyen, ahol a kereskedelmi sikerek mellett a formatervezést is értékelik. Ezt a terméket már elnyerte 2015-ben az iF Design Award és a Red Dot Award díjakat is.

A vezetőállással szerelt elektromos BT Levio P széria 2014-es piacra kerülése óta hatalmas sikernek bizonyult, és a kimagasló eladásoknak köszönhetően egyre nagyobb a részesedése az ilyen típusú termékek piacán. Kompakt kivitelének köszönhetően a BT Levio P széria nemcsak a nagy teljesítményt igénylő alkalmazások esetén kiváló, hanem szűk területeken is könnyedén mozog

A Toyota svédországi formatervezési központjában tervezett BT Levio P széria minden részlete az egyszerűségről szól. A letisztult és minimalista kivitelének köszönhetően a targonca esztétikus, mégis a lehető legnagyobb láthatóságot biztosítja a kezelő számára. Egy intelligens és kompakt gép, amely nem csak kényelmes, de kitűnően kormányozható is. A piacon egyedülálló vezérlőkarját minden vezető a saját igényei szerint állíthatja be.

A Grand Award of Design díjat évente osztja ki a svéd műszaki iparágak szövetsége, a Svenska Teknikföretagen. A díjjal kiválasztott svéd vállalatokat és formatervezőiket jutalmazzák. A díjat az teszi igazán egyedivé, hogy nemcsak a tervezés minőségét, hanem a termék kereskedelmi sikerét is figyelembe veszik.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a Grand Award of Design döntősei közt lehetünk. Az idei jelentkezők közül csupán 60 felelt meg a minőségi előírásoknak. Közülük a zsűri 30 továbbjutót választott ki, majd végül közülük került ki az 5 döntős. A BT Levio P széria döntős kisfilmje a www.storadesignpriset.se weboldalon tekinthető meg.

Egy másik, a közösségi médián keresztüli online szavazáson alapuló díjon, a People’s Choice Awardon is képviseltetjük magunkat. A BT Levio P széria kisfilmje itt is esélyes. A People’s Choice Award díjra április 27-e hétfőtől lehet szavazni kilenc napon keresztül. A www.storadesignpriset.se weboldalon található meg a szavazáshoz szükséges hivatkozás.

A Teknikföretagen 2015-ös Grand Award of Design díj győztesét egy speciális díjátadó ünnepség keretein belül fogják kihirdetni a stockholmi Sheraton hotelben május 7-én

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Akár ez is tetszene Önnek

Gépkezelő egy lítium-ionos targoncán a raktárban

Az egyedülálló Lítium-ionos termékcsaládunk

A lítium-ion akkumulátorok 30% -kal energiatakarékosabbak, mint az ólom-sav akkumulátorok, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Paletta szállító targoncák az ipari szektorban

Paletta szállító targoncák

Ezek a targoncák gyorsak és erőteljesek, különös tekintettel a biztonságra és könnyű manőverezésre, valamint az anyagmozgató tevékenységek különböző felhasználási lehetőségeire.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >