Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Logiconomi logo

A Toyota Material Handling bejelenti a Logiconomi Awards díjat

Hannover, 2016. május 30. – A CeMAT 2016 estéjén a Toyota Material Handling egy új díjprogramot jelentett be az iparág számára, amely az eredmények széles skálájára, többek között a tervezésre, a biztonságra és a logisztikai műveletekben elért kiváló teljesítményre összpontosít. A tervek szerint az első díjakat a CeMAT 2018-on adják át.

„A díjprogramok nem ritkák iparágunkban, – magyarázza Matthias Fischer, a Toyota Material Handling elnök-vezérigazgatója. – és nagyra értékeljük az elmúlt évek során elnyert számos díjat. Azonban a legtöbb jelenlegi díjprogram a hozzánk hasonló cégeket célozza meg – mi viszont másképp szeretnénk ösztönözni a logisztikai teljesítményt: a közvetlenül az anyagmozgatásban dolgozó embereket szeretnénk elismerni.”

A Logiconomi Awards díjra vonatkozó részletes információkat a kategóriák bemutatásakor, 2016 őszén jelentik be. A program magába foglalja a Logistic Design Competition pályázatot, amelyet a Toyota először 2014-ben mutatott be, hogy a formatervező hallgatókat a logisztikai iparágban való közreműködésre és újszerű gondolkozásra ösztönözze. A tervek szerint egy új díj, a mérnökhallgatóknak szóló Engineering Challenge is a program részét fogja képezni. A Logiconomi Awards díjon belüli további kategóriák a raktárhelyiségbeli teljesítményre fognak összpontosítani, és a magas szintű biztonságot, a termelékenységet és környezetvédelmi hatékonyságot helyezik előtérbe.

„A Smart Dynamics koncepciónak köszönhetően úgy kezdhetjük el a targoncafelhasználókkal végzett munkát, hogy pontosan mérjük a teljesítményszinteket, miközben az I_Site technológia használatával adatokat gyűjtünk az ügyfeleink részére. Ezek segítségével nyomon követhetik, hogy pontosan mi történik a raktárhelyiségben, – magyarázza Fischer – és ez azt jelenti, hogy a díjprogramunkban sok kategória esetén szubjektív megítélés helyett tényszerű adatok segítségével tudjuk kiválasztani a legjobban teljesítőket. Nagyszerű lenne bevonni az egyéni targoncakezelőket néhány kategóriába termelékenységi és biztonsági feltételek alapján.

A program továbbá a költséghatékonyságot elérő cégek elismerésére fog összpontosítani, például azokra, amelyek a gyors megtérülés érdekében hatékonyan használják ki az egyszerű automatizálást, miközben javítják a személyzet biztonságát és munkatapasztalatát.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >