Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Agro Merchants Group

A Toyota Material Handling az Agro Merchants Group kiemelt beszállítója lett

Az Agro Merchants Group úgy döntött, hogy a Toyota Material Handling kiemelt beszállítója lesz minden európai telephelyének. Már egy egész flottányi tolóoszlopos targoncát, elektromos palettázó targoncát és ellensúlyos villástargoncát szállítottunk a vállalatnak. Ezenfelül az új együttműködés középpontjában a termelékenység és a flottakezelés terén megvalósuló közös kezdeményezések állnak majd.

Gyors növekedés

Az Agro Merchants Group egy világszintű logisztikai szolgáltató, amely kiemelkedő szakértelemmel és komoly tapasztalattal rendelkezik a húsipar, a baromfiipar, a halászat, a tejipar és a gyümölcsök terén. Viszonylag új szereplőként 2013 óta aktív Európában, de már kiváló eredményekkel büszkélkedhet. Tevékenységét 4 kontinens 11 országában, 61 telephelyen végzi, ezzel világszerte az 5., Európában pedig a 3. legfontosabb szereplő. Az Agro Merchants Group több mint 6,7 millió köbméter hűtőházi raktárteret kezel, és kitűzött célja, hogy integrált európai hűtésilánc-platformot hozzon létre. Ezért a vállalat szívesen dolgozik olyan hosszú távú partnerkapcsolatok keretében, melyek egybeesnek jövőbeli fejlesztéseivel és ambícióival.

Gerbrand Goede, az Agro Merchants Group Europe beszerzési részlegéről: „Azért választunk kiemelt beszállítókat, mert folytonosságra, rugalmasságra és szoros együttműködésre van szükségünk. A Toyota Material Handling centralizált megközelítése és a pályázati folyamat során tanúsított erős helyi pozíciója teljes mértékben összhangban van növekedési ambícióinkkal.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Igényre szabott megoldások

A folyamat mindössze három hónap alatt lezárult, köszönhetően annak az integrált működési, beszerzési és értékesítési jövőképnek, mely garantálta, hogy az Agro Merchants Group igényeire szabott megállapodás jöhessen létre, amely helyi szinten választható lehetőségek széles skáláját kínálja. Közben egy csapat kiválasztott gépkezelő is kipróbálhatta, milyen élmény ezeknek a villástargoncáknak a kezelése. A targoncákat lízing/bérlet keretében szállítjuk a vállalatnak – ez biztosítja, hogy minden európai telephely a legkorszerűbb, megfelelő teljesítményű gépekkel van felszerelve.

Középpontban a tények

Minden belső szállítóeszköz I_Site flottakezelő rendszerrel van ellátva. Gerbrand Goede: „Vállalataink rendkívül változatosak, éppen ezért olyan fontos, hogy adatok alapján készíthessük el a jelentéseket, és jelölhessük ki az irányokat. Az I_Site mindenről hasznos információkkal szolgál, a karbantartási költségektől a gépek fejlesztéséig.”

Eltervezett jövőkép

Gerbrand Goede szívesen tekint előre: „Nagy reményeket fűzök a Toyota Material Handlinggel folytatott együttműködéshez, melynek során közösen tervezzük meg a hosszú távú használatot és a belső szállítóeszközök elérhetőségét. Nem pusztán a flottalehetőségek széles választéka miatt, hanem azért is, mert személyes iránymutatást és támogatást kapunk a saját konkrét helyzetünkre nézve. Ez mindkét részről nyitottságot és átláthatóságot igényel, ami tökéletes összhangban van megalapozott stratégiai együttműködésünkkel.”

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Szerviz technikus szervizeli a Toyota targoncát

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Hozza ki a legtöbbet targoncáiból. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg többet >